Ce a făcut Mihai Morar pentru prima oară, la 40 de ani. Fanii l-au criticat imediat: ”Eu nu postam așa ceva” VIDEO

Ce a făcut Mihai Morar pentru prima oară, la 40 de ani. Fanii l-au criticat imediat: ”Eu nu postam așa ceva” VIDEO
Ce gest a făcut Mihai Morar în ziua în care a împlinit 40 de ani?

Mihai Morar a fost pus la zid de unii dintre fanii săi. Ce a făcut vedeta pentru prima oară la 40 de ani? Internauții l-au taxat serios pe prezentatorul de televiziune. Care a fost gestul acestuia?

Mihai Morar, criticat de fani: ce gest a făcut acesta la 40 de ani?

Cunoscutul prezentator și om de radio a făcut ceva aparte chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cu siguranță schimbarea prefixului îi va rămâne în minte mai ales anul acesta. Mai exact, acesta a fost naș de botez la un eveniment cel puțin deosebit care a avut loc pe Zoom.

Una din fetițele sale gemene a fost testată pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care contacții direcți au luat măsuri și au intrat în izolare alături de ea. Acesta a fost nevoit să își continue activitatea de acasă, iar mai apoi să găsească soluții inedite în vremuri tulburi.

  • Vezi Galeria FOTO

Omul de radio s-a gândit să nu le strice prietenilor săi socotelile și să caute alți nași pentru copilul lor pe repede înainte, așa că și-a respectat angajamentul făcut și a fost prezent la eveniment, dar într-un mod inedit. 

„SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE. ? Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM. Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris.

? Mulțumim pentru “conexiune”, @olga_popa_oficial și @claudiuilioiu. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40. ??”, a fost mesajul lui Mihai Morar din dreptul fotografiei postate pe rețelele de socializare.

„Cu tot respectul, mă depășește”

Câțiva dintre urmăritorii săi nu au fost de acord cu acest gest și au comentat aspru decizia acestuia: „și copii tot pe Zoom să faceți”, a fost mesajul unui internaut. Replica din partea lui Mihai Morar nu a întârziat să apară: „Îți doresc doar sa ajungi la numărul de copii pe care i-am făcut eu offline, nu online. Cu dragoste și milă.”

„O sa se ajunga sa se faca copii prin Bluetooth”, „Dar cu tot respectul ma depaseste intelegerea actului de botez pe Zoom!!!!!!”, „Cata tristeta intr o singura poza”, „Nu cred asa ceva, asta chiar mi-e greu sa înțeleg”, „Clar …am ajuns sa ne căsători si pe zoom…un pistol frate ..!”, „Ce vremuri trăim…”, au fost alte comentarii negative primite de vedetă.