„A fost căsnicia pentru tine o cutie?” Răspunsul lui Connect-R l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Morar

„A fost căsnicia pentru tine o cutie?” Răspunsul lui Connect-R l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Morar
Ce a spus Connect-R despre căsnicia cu Misha

Divorțul dintre Misha și Connect-R a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar dacă aceștia au încercat să fie cât mai discreți. Cei doi au păstrat o relație de prietenie, bazată pe respect, de dragul fiicei lor. Cântărețul a oferit detalii despre despărțirea de mama fiicei sale.

Connect-R, dezvăluiri despre mariajul cu Misha

Connect-R a apărut în podcast-ul realizat de Mihai Morar, unde a discutat despre mai multe subiecte legate de viața lui. De asemenea, la 5 ani de la divorț, artistul a vorbit despre căsnicia dintre el și Misha în momentul în care prezentatorul TV l-a întrebat dacă mariajul a reprezentat o cutie.

Mihai Morar: Căsnicia pentru tine a fost o cutie?

Connect-R: Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlienește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos.

Connect-R: Îl întreabă un nene pe Hriston: ‘Învățătorule, soția mea a mai avut înaintea mea 3 căsătorii, dar acum e cu mine. Dacă moare cu mine, în Ceruri, nu este a mea?’. Hristos îi spune, dezamăgitor pentru el: ‘Nu. În Ceruri nu o să fim decât frați și surori, nu există conceptul ăsta.'”, au zis cei doi în podcast-ul lui Mihai Morar.

„Nu sunt singur niciodată”

Connect-R a mărturisit că spera ca mariajul cu mama fiicei sale, Misha, să îl scape de frica de singurătate. Totuși, acesta și-a dat seama în momentul în care și-a găsit liniștea în credință că nu avea de ce să se teamă de așa ceva.

„Connect-R: Dacă te uiți în cultura noastră, nunta a plecat ca sprijin social. Mirii nu se întâlneau, se întâlneau părinții. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.

Mihai Morar: Când ai scăpat de frica asta?

Connect-R: Când am aflat că sunt parte din Dumnezeu. De ce să fiu singur? Nu singurătatea e urâtă, însingurarea. Eu nu sunt singur niciodată. (…) Destinul m-a mângâiat în așa fel încât să fac parte din tagma oamenilor pe care îi cunoaște toată lumea.

Connect R: Eu mers des cu taxiul, stau de vorbă cu taximetriștii. Sunt Gemeni, comunicarea pentru mine este esențială. (…) De multe ori, celălalt te lipsește de tine, eu asta am observat.”, au mai zis ei.

Connect-R: ‘Nu e dator nimeni să mă facă fericit’

Artistul este liniștit sufletește. Acesta a recunoscut că a învățat din greșelile pe care le-a făcut în mariajul cu Misha, dându-și seama că nu a trăit căsnicia în profunzime, ci, mai degrabă, a tratat-o ca un beneficiu care putea să îl facă fericit.

„Căsnicia am folosit-o din păcate ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles.

Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe.”, a mai zis Connect-R.

Ce spune Connect-R despre o nouă relație

Connect-R nu se gândește la o nouă poveste de dragoste, ba chiar artistul o duce foarte bine și fără o relație. În prezent, acesta locuiește alături de Misha, chiar dacă nu mai are o legătură amoroasă cu aceasta, dar și de fiica lui, Maya.

„Nu visez nu, sincer nu. Nu mă gândesc, nici nu mă gândesc. Îmi e bine așa. Da, 5 ani de la divorț, dar ne înțelegem bine, e minunat așa. Oricum nu o să mai dureze mult, dar este extraordinar, ne înțelegem super bine ca părinți.”, a mai zis el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI