De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la buzele mari, de fapt. Motivul adevărat s-a aflat

De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la buzele mari, de fapt. Motivul adevărat s-a aflat
De ce a renuntat Bianca Dragusanu la buzele mari, de fapt. Motivul adevarat s-a aflat

Bianca Drăgușanu a revenit în atenția mass-media după ce și-a făcut alte retușuri la nivelul feței. De data aceasta, însă, controversatul designer nu și-a mai mărit nimic, ci, din contră, și-a topit acidul pe care-l avea în buze. Care a fost motivul real pentru care fosta prezentatoare TV a renunțat la dimensiunile anterioare ale buzelor.

De ce și-a topit Bianca Drăgușanu acidul din buze

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este o fană înrăită a operațiilor estetice, designerul trecând de multe ori pragul cabinetului medicului estetician.

Recent, designerul și-a impresionat fanii cu ultima sa apariție televizată. Frumoasa blondină a decis să-și topească acidul hialuronic din buze, afișându-și buzele naturale. Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul și a mărturisit că i-a fost greu să se vadă în oglindă cu buzele naturale, vedeta fiind obișnuită să aibă „crenvurștii ăia”, așa cum i-a denumit chiar ea.

Întrebată de ce a luat această decizie, Bianca Drăgușanu a explicat motivul pentru care a mers la medicul estetician pentru a-și reduce mărimea buzelor. Diva susține că vrea să fie diferită de toate celelalte domnișoare care au copiat-o.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa. Se duceau cu poza mea la cabinet și spuneau că vor să arate ca mine. Eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel.”, a spus Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV.

Ce ajustări își va mai face Bianca Drăgușanu la nivelul buzelor

Pentru cei care credeau că Bianca Drăgușanu se oprește aici cu remodelarea gurii, ei bine, blondina a declarat că va mai apela la anumite intervenții fine de remodelare a buzelor, care să nu-i răsfrângă buza de jos.

„O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea.”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Pe lângă intervenția de la nivelul buzelor, Bianca Drăgușanu și-a făcut o operație de remodelare a formei ochilor, acum câteva luni. Prin intermediul intervenției de cantopexie, vedeta a obținut acei ochi de pisică la care a visat dintotdeauna.