Bianca Drăgușanu și-a scos hainele la vânzare. Câți bani cere pe o geantă sau pe o pereche de pantofi

Bianca Drăgușanu și-a scos hainele la vânzare. Câți bani cere pe o geantă sau pe o pereche de pantofi
Bianca Drăgușanu și-a scos garderoba la vânzare

Bianca Drăgușanu și-a scos hainele purtate la vânzare. Fanii celebrei foste prezentatoare TV se bucură de această ocazie pentru a pune mâna pe obiectele pe care le-a purtat cu drag blondina. Multe din piesele preferate din garderobă își iau acum adio de la controversata fostă asistentă. Cât costă o geantă sau o pereche de pantofi? Toate acestea sunt de firmă, iar doamnele și domnișoarele care o adoră pe vedetă sigur se înghesuie să le achiziționeze de la ea.

Bianca Drăgușanu și-a scos hainele și accesoriile la vânzare

Bianca Drăgușanu este o afaceristă convinsă, iar acum și-a pus în minte să profite de pe urma achizițiilor din propria garderobă. Fosta asistentă TV s-a hotărât să pună la vânzare multe din hainele și accesoriile cu care a făcut furori la evenimente mondene sau în diverse vacanțe exclusiviste.

Mmajoritatea doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc abia așteptau un astfel de moment tocmai să pot pună mâna pe obiectele pe care ea le-a purtat și le-a îndrăgit.  Blondina este una din cele mai urmărite vedete din mediul online și mereu împarte orice moment cu comunitatea sa.

De data asta, vedeta a decis să-și rotunjească veniturile cu o mică afacere și astfel să-și facă loc în dressing pentru noi haine, genți și pantofi. Este deja cunoscut faptul că Bianca este adepta trend-urilor și firmelor care mai de care mai scumpe, iar de-a lungul anilor a reușit să cheltuie o avere pe piese vestimentare de fițe.

Una din perechile de pantofi pe care le pune la vânzare costă 250 de euro, alta 450 de euro, în funcție de brand. O pereche de cizme cu toc înalt poate fi cumpărată cu 550 de euro de la vedetă.

„Asta e o geacă. N-am prea avut grijă de ea, dar o vând”

Prețurile pentru majoritatea obiectelor sunt cuprinse între 150 și 800 de euro, nu neapărat pentru toate buzunarele. Cu toate astea, blondina este convinsă că multe dintre urmăritoare își vor călca pe inimă și vor cumpăra un accesoriu cât de mic doar de dragul ei.

”Asta este o geacă, se dau mânecile jos. N-am prea avut grijă de ea. Am mai pătat-o pe ici, pe colo, dar pe care acum o vând”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, la primul obiect vestimentar pe care l-a scos la vânzare.

Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut în nenumărate rânduri faptul că adoră să aibă grijă la imaginea sa și la fiecare detaliu din vestimentația ei. Aceasta a ales de-a lungul timpului să se îmbrace cu piese care mai de care mai scumpe la care alte femei doar puteau visa.