De ce a refuzat Lidia Buble să participe la Asia Express. Cine ar fi fost, de fapt, partenerul ei

De ce a refuzat Lidia Buble să participe la Asia Express. Cine ar fi fost, de fapt, partenerul ei
Vezi motivul pentru care Lidia Buble a refuzat să participe la Asia Express

Îndrăgita cântăreață, Lidia Buble, a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să participe la Asia Express, show-ul care ne-a făcut izolarea mai ușoară. Vezi cine ar fi trebuit să o însoțească în această aventură.

De ce a refuzat Lidia Buble să participe la Asia Express?

Vedeta a mărturisit că a fost chemată să participe la show-ul fenomen. Deși se numără printre fanii emisiunii Asia Express, Lidia Buble a povestit de curând, într-un story pe Instagram, că a refuzat să participe. Motivul pentru care nu a luat în calcul ideea de a fi una dintre vedetele emisiunii, este frica sa de gândaci.

„Am fost chemată să mă duc. Aș fi foarte amuzantă, știu, ați râde foarte mult cu mine, dar nu pot. Deci când văd gândaci și orice fel de goangă mor efectiv, mă astup. Nu pot!’“, a spus, cu umoru-i specific, artista.

Dacă ar fi participat la emisiune, Lidia Buble ar fi fost, cu siguranță, remunerată considerabil, dată fiind notorietatea de care se bucură. În momentul de față, circulă informația potrivit căreia cea mai bine plătită vedetă ar fi prezentatoarea show-lui, Gina Pistol. Vorbim de o sumă de 15.000 de euro pe sezon. În ceea ce-i privește pe concurenți, cel mai mare onorariu l-ar avea chef Sorin Bontea, și acume 1.000 euro pe etapă, conform cancan.ro.

Cine i-ar fi fost partener

Surprinzător, dar cel care ar fi trebuit să o însoțească pe cântăreață în aventura Asia Express nu este Răzvan! Lidia a dezvăluit că a fost chemată să participe alături de una dintre surorile ei.

Lidia Buble, alături de o parte din membrii familiei, la nunta surorii sale Diana Pup
Lidia Buble, alături de o parte din membrii familiei, la nunta surorii sale Diana Pup

„Am fost chemată să mă duc împreună cu una dintre surorile mele“, a dezvăluit Lidia.

Asia Express a devenit un adevărat fenomen, o experiență pe care concurenții au caracterizat-o ca fiind nebunească, inedită și revelatoare. Cu toate acestea, nu mulți s-ar încumeta într-o asemenea aventură. Este nevoie de curaj, determinare și un partener care să te ajute și să te sprijine necondiționat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI