De ce a refuzat Cristina Cioran să se mărite cu tatăl fiicei sale. Ce decizii radicale a luat actrița EXCLUSIV

De ce a refuzat Cristina Cioran să se mărite cu tatăl fiicei sale. Ce decizii radicale a luat actrița EXCLUSIV
De ce a refuzat Cristina Cioran sa se marite cu tatal fiicei sale

Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, în urmă cu mai bine de patru luni, după ce a trecut de la extaz la agonie, și invers, dat fiind faptul că micuța s-a născut prematur, în a 29-a săptămână de sarcină. Fiica sa s-a dovedit însă o luptătoare, a luat în greutate și este un copil sănătos și cuminte. De când micuța a ajuns acasă, Ema a devenit prioritatea numărul unu a vedetei tv, care și-a propus ca anul acesta să stea numai cu fiica sa.

Vedeta tv, aflată în concediu de maternitate, a refuzat propunerea de a reveni în televiziune, dat fiind faptul că a ales să se dedice exclusiv creșterii fetiței sale

Astfel că, actrița a luat decizia de a declina o ofertă de a se întoarce pe sticlă.

„Propunerea primită mi-a făcut bine, penru că m-am simțit apreciată. M-am gândit bine, dar nu-mi stă mintea acum la asta, sunt dedicată copilului, așa că voi mai aștepta”, a declarat Crisina pentru playtech.ro.

Cerută în căsătorie

Actrița ne-a mai spus că tatăl fiicei sale, Alexandru Dobrescu, i-a propus să se căsătorească, doar că ea nu a fost niciodată adepta oficializării unei relații prin acte.

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem.

În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a completat aceasta.

Botezul micuței, în primăvară

În ceea ce privește botezul micuței sale, Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alexandru Dobrescu, și-ar fi dorit ca în luna noiembrie să-și creștineze micuța, doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Au anulat evenimentul din cauza pandemiei, deși aveau rezervare la un local, iar în prezent nu-și face planuri să-și boteze fiica până la primăvară.

„Pe frigul ăsta e exclus să o botezăm. Așteptăm până în primăvară”, ne-a mai spus aceasta. Potrivit propriilor sale mărturisiri, nașii fetiței nu sunt persoane publice, ci niște prieteni foarte buni de-ai cuplului.

Cum Cristina și partenerul său nu sunt căsătoriți, aceasta poartă în acte numele de familie al tatălui. „Nu am vrut să il dau și pe al meu, nu avea rost”, mai spune actrița.

„Nu gătesc nimic, mama le face pe toate”

Încă de când a născut, Cristina beneficiază de sprijinul mamei sale, care o ajută și-n creșterea fetiței, dar și-n bucătărie. Vedeta nu ne-a ascuns faptul că de sărbători se va așeza doar la masa îmbelșugată, pregătită de mama sa.

„Nu gătesc nimic, mama face totul. E plăcerea ei, eu o să o ajut doar cu cumpărăturile”, a adăugat aceasta.

 O fetiță tare cuminte

În ceea ce o privește pe micuța Ema, Cristina Cioran n-a dezvăluit că:

„E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege.

Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI