30 mai 2021 | 21:26

De ce a plecat What’s Up din România. Anunțul momentului în showbizul românesc

Monden
De ce a plecat What’s Up din România. Anunțul momentului în showbizul românesc
Care este motivul pentru care What’s Up a plecat din România?

Care este motivul pentru care What’s Up a părăsit meleagurile? Fanii acestuia sunt surprinși de decizia celebrului cântăreț. Mărturisirile vedetei i-au șocat pe unii dintre internauți care nu se așteptau la o astfel de decizie.

What’s Up a plecat din România. Care e motivul?

What’s Up a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Artistul este în top-ul cântăreților preferați ale românilor și se poate mândri cu o carieră de succes.

De asemenea, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice Badea. Din nefericire, în ultima vreme problemele au venit din dreptul sănătății, iar pentru asta a pus pe locul doi viața profesională și a oferit mai multă atenției stării sale.

Solistul a postat în mediul online o fotografie cu el de pe aeroportul din București în care era înconjurat de bagaje. Mai mult decât atât, și-a liniștit fanii și le-a subliniat faptul că o să revină curând în România: „Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, a scris acesta pe Instagram.

Motivul pentru care pleacă din țară este ca să se liniștească: „Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a mai scris artistul pe rețelele de socializare. Amintim că artistul a descoperit în urma unor investigații că are probleme cu inima:

„Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a spus Whats Up.

Ce spune despre problemele cu legea?

Vedeta a răbufnit după ce a citit ce s-a scris despre el vizavi de problemele sale cu legea. În continuare acesta a scris un mesaj pentru fani pentru a clarifica situația. Fostul fin al soților Măruță a subliniat că nu a bătut nicio femeie și că nici nu riscă să fie închis, asumându-și doar că și-a pierdut cumpătul și că s-a lăsat cu țipete.

„Nici n-am bătut fata și nici la penitenciar nu sunt și nici n-o să fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA, AM VORBIT MULT, TARE ȘI PROST, îmi pare sincer rău, puteam, la 30 de ani ai mei, să fiu mai calm, dar n-am reușit, în capul meu era un haos organizat, format din frustrări. Îmi pare sincer rău pentru furia mea verbală, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni din presă, de dragul ineditului”
What’s Up

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro