Whats Up este căutat de Poliție. Ce au decis judecătorii

Whats Up este căutat de Poliție. Ce au decis judecătorii
Whats Up, căutat de Poliție în dosarul drogurilor. Artistul a fost chemat în fața judecătorilor

What’s Up este chemat în fața judecătorilor pentru a da explicații într-un dosar DIICOT. Dat fiind că nu a fost găsit la fostul domiciliu, magistrații au cerut ca inculpatul să fie căutat de Poliție.

What’s Up, citat la tribunal în dosarul drogurilor. Judecătorii au apelat la Poliție pentru a-l găsi

Judecătorii au emis citații pe numele Marius Ivancea, alias What’s Up, pentru ca acesta să se prezinte la proces. Corespondența nu s-a întors la expeditor fiindcă destinatarul nu mai locuia la adresa indicată. Astfel, magistrații au dispus ca oamenii legii să îl localizeze pe inculpat și să transmită instanței noul domiciliu, pentru ca acesta să fie citat în parametri normali. Procesul în care solistul este chemat la bară a fost deschis de procurorii DIICOT, care au cerut instanței confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care el a fost cercetat pentru deținere de substanțe interzise.

Aici există două variante: judecătorii fie pot admite cererea DIICOT, artistul putând răsufla ușurat, fie instanța să trimită dosarul înapoi la DIICOT pentru continuarea anchetei. Potrivit legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

A scăpat definitiv de dosarul de ultraj

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care Marius Ivancea era acuzat că a agresat trei agenți. Ca și DIICOT, Parchetul a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, iar judecătorii au fost de acord.

  • Interpretul a fost acuzat de ultraj la sfârșitul anului 2019, când a fost săltat de un echipaj al Seciției 17 de Poliție. Artistul era agresiv, agenții au încercat să-l mobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASTIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI