De ce a plecat Vulpița de la Acces Direct, de fapt. Ce au pus-o să facă de ea s-a enervat grav

De ce a plecat Vulpița de la Acces Direct, de fapt. Ce au pus-o să facă de ea s-a enervat grav
Vulpița nu mai vrea să se întoarcă la Acces Direct. Care este motivul

Vulpița s-a făcut cunoscută prin intermediul show-ului Acces Direct unde a participat aproape zi de zi timp de aproape un an, așa că plecarea sa a lăsat un gol în inimile telespectatorilor ce trăiau din plin drama dintre aceasta și partenerul său, Viorel. Mult timp s-au întrebat fanii ce s-a întâmplat cu aceasta, așa că iată că s-a aflat adevărul.

Vulpița, pusă la respect de soacră. Ce face acum soția lui Viorel

Vulpița a devenit de curând pentru a doua oară mămică, aducând pe lume un băiețel ce a primit numele de Daniel. Se pare că fosta vedetă de la Acces Direct se confruntă acum cu foarte multe probleme mai ales pentru că, întoarsă în casa socrilor, aceasta a trebuit să asculte de mama lui Viorel, Ilinca. Femeia este extrem de strictă atunci când vine vorba despre căsnicia copilului său.

Vedeta din Blăgești a fost pusă la respect chiar de mama lui Viorel Stegaru. Ilinca, soacra Vulpiței, a vrut să se asigure că aceasta nu îl va mai înșela de acum încolo pe partenerul său și că se va dedica vieții de familie, așa că a avut grijă să îi confiște telefonul pentru a nu a mai avea acces la internet sau la alte ispite.

De ce a plecat Vulpița de la Acces Direct. Toată lumea a rămas surprinsă

De asemenea, Veronica Stegaru a decis să renunțe la orice legătură cu Acces Direct, dar nu multă lume știe adevăratul motiv pentru care aceasta nu și-a mai continuat cariera în televiziune. Se pare că reprezentanții show-ului ar fi pus-o pe aceasta să conducă, lucru ce nu i-ar fi convenit deloc vedetei din Blăgești.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea, pentru că a pus-o Acces Direct să învețe șoferia, iar ea se temea de mașină și ei nu o credeau.

Și de acolo s-a supărat și au zis că pleacă acasă. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au spus oamenii din satul în care locuiesc acum Vulpița și Viorel, potrivit vremeanouă.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI