De ce a plecat Vlad Enăchescu după o singură zi de la Pro TV. Vestea care i-a uimit pe toți

De ce a plecat Vlad Enăchescu după o singură zi de la Pro TV. Vestea care i-a uimit pe toți
Vlad Enachescu a plecat de la PRO TV dupa o singura zi

Decizie incredibilă anunțată de către oficialii de la PRO TV. Trustul din Pache Protopopescu a renunțat la colaborarea cu Vlad Enăchescu după o singură zi de contract. Motivul incredibil pentru care jurnalistul nu mai lucrează la PRO TV. Ce s-a întâmplat, de fapt. Fostul director general de la Telekom nu mai lucrează în trustul PRO.

De ce a plecat Vlad Enăchescu de la PRO TV, după o singură zi de muncă

Veste bombă la PRO TV. Vlad Enăchescu a încheiat colaborarea cu trustul PRO după ce a lucrat o singură zi ca șef al departamentul de sport. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții trustului din Pache Protopopescu.

Oficialii PRO au declarat că încetarea colaborării a fost cauzată de viziunile diferite pe care ambele părți le aveau cu privire la dezvoltarea conţinutului programelor sportiv.

Vlad Enăchescu a fost numit şef al departamentului sport de la PRO TV acum câteva săptămâni, urmând să intre în funcţie de la 1 decembrie. După o singură zi la job, contractul acestuia a fost terminat.

„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunţului, am avut o serie de discuţii mai aprofundate despre dezvoltarea conţinutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părţi să nu continuăm această colaborare. Îi urăm lui Vlad mult succes pe viitor.”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

Anunțul colaborării cu Vlad Enăchescu a fost făcut la mijlocul lunii noiembrie

Fostul șef de la Telekom Sport a postat același mesaj pe pagina lui oficială de Facebook. Jurnalistul în vârstă de 45 de ani trebuia să coordoneze activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, precum și Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema.

Vestea angajării sale fusese anunțată de la mijlocul lunii noiembrie, însă Vlad Enăchescu a lucrat o singură zi, fiind pus în funcție de la 1 decembrie. Până acum, departamentul de sport de la PRO TV a fost condus de Eduard Coandă.

Vlad Enăchescu a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, operarea Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Ziaristul este cel care a lansat actualul post de televiziune Telekom Sport acum mai bine de zece ani, când Romtelecom îşi deschidea propriul canal de sport, numit Dolce Sport. Vlad Enăchescu era director general, iar în echipă au mai intrat jurnaliștii Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI