De ce a plecat Ioan Niculae din România, de fapt. Ce probleme grave de sănătate are

De ce a plecat Ioan Niculae din România, de fapt. Ce probleme grave de sănătate are
Ce probleme de sănătate are Ioan Niculae

Se pare că greutățile nu-i iartă nici pe oamenii de afaceri cu foarte mulți bani. Unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România este Ioan Niculae, care s-ar părea că are unele probleme de sănătate.

De ce a plecat Ioan Niculae din România. Ce probleme de sănătate are

În luna noiembrie, omul de afaceri și soția sa au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Deși situația lui Ioan Nicolae se înrăutățise, iar acesta a ajuns la ATI, din fericire pentru milionar și-a revenit și a fost ulterior externat din spital.

Acum însă, se pare că Ioan Niculae are din nou probleme de sănătate. Surse apropiate ale milionarului susțin că acesta ar fi fost și motivul pentru care omul de afaceri a părăsit de urgență România, potrivit spynews.ro.

Care este starea de sănătate a omului de afaceri Ioan Niculae

Potrivit surselor citate mai sus, afaceristul ar fi fost internat aproximativ o săptămână la Spitalul Militar din Capitală. Asta, după ce Ioan Niculae ajunsese inițial la un alt spital din cauza COVID-19. Se pare că omul de afaceri suferă de grave afecțiuni respiratorii.

Mai mult de atât, afecțiunea lui Ioan Niculae ar fi atât de gravă, încât acesta ar leșina din cauza lipsei de oxigen. Milionarul român suferă de o apnee în somn și nu ar respira vreme de un minut, la un anumit interval de timp, iar asta l-ar face să fie predispus în orice moment la un stop cardio-respirator.

Medicii i-ar fi recomandat milionarului o clinică din străinătate

Persoanele din anturajul lui Ioan Niculae susțin că acesta a plecat de urgență din România, după ce medicii români i-ar fi recomandat milionarului să apeleze la o clinică din afară pentru a rezolva afecțiunea. Acesta va fi nevoit să se opereze la nivelul nasului.

Pe de altă parte, faptul că Ioan Niculae a părăsit țara a stârnit mai multe controverse. Asta, din cauza faptului că omul de afaceri a avut un proces astăzi, 27 ianuarie și -s-a speculat că milionarul a fugit din țară înainte de primi decizia instanței.

Cu toate acestea, sursele menționate susțin că, în cazul în care Ioan Niculae ar fi vrut să fugă din România din acest motiv, omul de afaceri și-ar fi luat și soția. Însă, se pare că aceasta a fost prezentă la procesul în cauză. De asemenea, apropiații milionarului au mărturisit că acesta este internat într-o clinică, încă de pe 26 ianuarie.