De ce a plâns Horia Brenciu după Masked Singer. Ce i s-a întâmplat vedetei

De ce a plâns Horia Brenciu după Masked Singer. Ce i s-a întâmplat vedetei
Horia Brenciu a plâns după Masked Singer. Care este motivul

Horia Brenciu face parte din juriul din sezonul 2 Masked Singer, dar acesta nu a fost lipsit de clipe emoționante. Starul a dezvăluit că a plâns chiar după ce s-au terminat filmările, iar motivul i-a uluit pe fanii ce nu și-au putut abține lacrimile.

Horia Brenciu, totul despre noul sezon Masked Singer

Noul sezon din Masked Singer este extrem de așteptat de telespectatori. Toți cei ce își doresc să ghicească numele vedetelor ce se află sub măști o să aibă parte de multe surprize, mai ales pentru că s-au alăturat și 3 nume mari din industrie în acest show, Pavel Bartoș, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan.

Horia Brenciu s-a decis să le spună fanilor săi mai multe detalii despre noul sezon, explicând că măștile sunt extrem de interesante, iar colaborarea cu vedetele ce fac parte din juriu a produs foarte multe momente amuzante, spre deliciul telespectatorilor.

„A fost ca atunci când ți se spune că Moș Crăciun nu va veni prea încărcat, iar când te uiți sub pom găsești mai mult decât ți-ai dorit. Păstrând analogia, știam că formatul e tare simpatic.

Dar anul ăsta am avut parte de trei colegi noi: Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoș și Alex Bogdan. Colaborarea cu cei trei și evident, revederea cu Inna, a produs multe momente haioase.

Mai mult, măștile de anul ăsta sunt senzaționale, iar întâlnirea cu publicul spectator m-a uns la inimă. A fost o bucurie de sezon! Plus că am mai ghicit și niște măști… Vă interesează numele vedetelor?!”, a spus Horia Brenciu pentru Ciao.

Horia Brenciu, în lacrimi după terminarea filmărilor. De ce s-a emoționat

Horia Brenciu are o relație minunată cu copiii săi, așa că acesta a suferit enorm când a fost nevoit să stea departe de ei timp de mai bine de o lună.

După filmările Masked Singer, acesta și-a surprins familia și a apărut chiar pe plajă, așa că lacrimi de fericire datorate revederii au curs, iar artistul a povestit totul despre ce s-a întâmplat când și-a ținut în brațe copiii după o perioadă îndelungată.

„După filmările de la Masked Singer Romania, din vară, care au durat mai bine de o lună, mi-am revăzut copiii. M-am apropiat tiptil de locul în care erau, pe plajă și i-am surprins.

Pot spune că a fost o îmbrățișare emoționantă… Imediat dupa aceea, ne-am aruncat cu toții în valuri și n-am mai putut deosebi lacrimile de picăturile de mare…”, a mai spus Horia Brenciu pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI