Ce a putut spune Horia Brenciu despre Mihaela Rădulescu, colega de la PRO TV. Puțini fani știau asta despre ei

Ce a putut spune Horia Brenciu despre Mihaela Rădulescu, colega de la PRO TV. Puțini fani știau asta despre ei
Cum este relația dintre Mihaela Rădulescu și Horia Brenciu?

Fanii celebrului cântăreț și fost jurat de la emisiunea ‘Vocea României’ au rămas surprinși de ce a spus acesta despre Mihaela Rădulescu. Puțini știau acest detaliu despre ei doi. Cum este relația dintre cei doi colegi de la Pro TV?

Horia Brenciu, detalii despre Mihaela Rădulescu

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu sunt colegi în cadrul unui proiect uriaș pentru prima oară. Cele două vedete sunt cunoscute publicului larg deja de ani buni, dar se pare că abia acum se bucură și de statutul de colegi.

Amintim că aceștia se pregătesc să fie detectivi în cea mai misterioasă emisiune – „Masked Singer România”. Show-ul s-a reinventat odată cu aducerea altor personaje incredibile la masa detectivilor. Horia Brenciu s-a declarat extrem de încântat de Alex Bogdan, dar și de Mihaela Rădulescu.

Cântărețul a subliniat că tânărul actor este argintul viu al echipei, iar prezentatoarea de televiziune este cu siguranță profesoara de la masă. Fostul jurat de la ‘Vocea României’ a povestit că s-a înțeles extraordinar și cu Mihaela Rădulescu și a amintit că amândoi au făcut parte din vechea școală de jurnalism.

„Da, am cam descoperit și dacă trag o linie sunt în zona fruntașă. Descoperirea unei măști, o să râzi sau nu, e un efort la care participă toți colegii mei de la masă. Și Inna câteodată mi-a dat niște idei, Alex e plin de idei.

Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist”
Horia Brenciu (Sursa: click.ro)

„Să știi că asta am discutat”

O altă surpriză pentru fani a fost adusă în prim-plan tot de solistul care a spus că a discutat cu fosta iubită a lui Dani Oțil pentru o colaborare muzicală la care cu siguranță nimeni nu se așteaptă:

„Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de „Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România”, a mai detaliat detectivul.

Vedeta a declarat că moderatoarea chiar a venit o dată la el și i-a mărturisit că au cântat împreună, ulterior i-a dat explicațiile și video de pe YouTube. De asemenea, cântărețul a spus că ar mai cânta cu ea și poate se va aranja acest lucru înaintea evenimentelor din sezonul rece, sperând la o piesă împreună de Crăciun sau Revelion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI