De ce a fost Carla’s Dreams reclamat la CNA, de fapt. Cu ce i-a supărat pe oameni VIDEO

De ce a fost Carla’s Dreams reclamat la CNA, de fapt. Cu ce i-a supărat pe oameni VIDEO
Motivul real pentru care trei piese ale lui Carla’s Dreams au fost reclamate la CNA

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a făcut furori în spațiul public după ce a vorbit despre motivul pentru care a fost reclamat la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). În cel mai recent podcast al lui Mihai Morar, cântărețul a dezvăluit numele pieselor care au ajuns pe masa CNA. Printre acestea se numără și melodia „P.O.H.U.I.”, difuzată în țara noastră de un număr record de ori.

De ce Carla’s Dreams a fost reclamat la CNA

Piesele muzicale ale lui Carla’s Dreams au înregistrat un succes fenomenal în România. Și nu doar aici, artistul fiind primit de fiecare dată cu brațele deschise și în Republica Moldova. Una dintre melodiile care a marcat cariera sa în mod deosebit a fost „P.O.H.U.I.”, realizată în colaborare cu Inna.

Însă din cauza ei, Carla’s Dreams a fost reclamat. În mod neașteptat, artistul a mărturisit că piesa nu a fost singura care a ajuns la CNA, autoritate ce altădată a tăiat în carne vie.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată «P.O.H.U.I.» Îți spun un secret. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta.

Basarabean, cenzurat în București de CNA. «Eroina», «Acele», la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, s-a exprimat artistul, invitat la podcastul „Fain & Simplu”.

Ce a făcut artistul pentru a izbuti în viață

Deși identitatea sa rămâne necunoscută, motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască fiind dezvăluit cel puțin parțial în urmă cu mai mult timp, cântărețul a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce este ascuns de ochii publicului.

„A apărut podcastul cu Carla’s Dreams vulnerabilul. Omul, adică. Nu artistul. Nu proiectul. Probabil primul interviu în care îl vedeți pe om. Nu vă zic mai mult. E cel mai greu podcast Fain & Simplu de până acum. Dar, probabil, cel mai bun. Vă mulțumesc. Și îi mulțumesc și lui că s-a descoperit într-atât”, a spus realizatorul podcastului, Mihai Morar, despre invitatul său.

Carla’s Dreams și-a deschis sufletul în fața publicului și a mărturisit că vede foarte multe modalități prin care ar putea să devină un om mult mai bun, susținând în același timp că esențial în viață este să accepți ceea ce ești. A pretinde că ești altceva sau altfel reprezintă, în opinia sa, o „pierdere de timp și lipsă de eliberare”.