De ce a divorțat Sonia Argint de soțul ei. A reușit să țină acest secret timp de 2 ani VIDEO

De ce a divorțat Sonia Argint de soțul ei. A reușit să țină acest secret timp de 2 ani VIDEO
De ce a divortat Sonia Argint de sotul ei

Sonia Argint nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea TV din România. Fosta „cumnată” a Andreei Bălan a vorbit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar motivele pentru care a divorțat de Horațiu Ionescu.

Sonia Argint, declarații despre divorțul de Horațiu Ionescu

După o relație lungă, de 18 ani de zile, și o căsnicie ce a durat 15 ani, Sonia Argint și Horațiu Ionescu au decis să se despartă și să urmeze căi diferite în viață.

Vedeta de la TVR a fost dintotdeauna o prezență discretă pe micile ecrand, preferând să-și țină viața privată departe de ochii iscoditori ai presei.

Vestea divorțului dintre Sonia Argint și Horațiu Ionescu i-a luat pe surprindere pe toți, iar celebra blondină a dezvăluit detalii privind mariajul ei eșuat, precum și motivele pentru care a ajuns în pragul despărțirii, în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Sonia Argint a mărturisit că a așteptat doi ani de zile până să anunțe că s-a separat oficial de fostul ei soț, Horațiu Ionescu. Blondina nu a dat multe detalii privind fosta ei relație.

„Această distanță de 2 ani de la decizia finală în acte și până la anunțul public, a fost o perioadă pe care am dorit să mi-o iau. Am vrut să văd cum îmi este. Nu poți să-ți dai seama cum te simți într-o lună după divorț. Ai nevoie de timp. Mi-am reorganizat în ăștia doi ani viața, aproape total. Am devenit aproape 100% autonomă.”, a mărturisit Sonia în podcast-ul lui Morar.

Ce meserie ar fi avut Sonia Argint, dacă nu făcea carieră în televiziune

Tot în cadrul aceluiași interviu, sora lui Tiberiu Argint a dezvăluit detalii despre viața ei dinainte de a deveni o renumită prezentatoare de televiziune. Puțini sunt cei care știu faptul că vedeta a cochetat cu modellingul, în adolescență.

„Am fost model, dar la 17 ani pusesem kg pe mine. Nu mai aveam datele alea cerute la Milano sau la Paris. A fost o lovitură. La momentul respectiv asta îmi doream. Au fost niște lovituri pe care le-am luat.

Eu sufăr la lucrurile pe care mi le doresc și nu îmi ies. Mai ales atunci când îmi dau seama că poate aș putea performa foarte bine. Sufeream foarte tare și sufăr în continuare. Nu mi-a ieșit „manechinăreala”, dar mi-a ieșit televiziunea.”, a mărturisit Sonia Argint la „Fain& Simplu”.

Urmăriți Playtech.ro și pe