21 iul. 2020 | 08:26

De ce a divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu de soțul ei. S-a adeverit marea controversă

Monden
De ce a divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu de soțul ei. S-a adeverit marea controversă
De ce a divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu de soțul ei. S-a adeverit marea controversă

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au mai traversat, însă incert, acest punct, în 2014, când erau la un pas de despărțire.

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei

Anca Țurcașiu a fost căsătorită cu Gheorghe Gheorghiu, un fost medic devenit artist îndrăgit de publicul anilor 90. Trubadurul autentic a frânt multe inimi cu chitara lui, iar relația cu actrița era pe placul publicului și al presei. În anul 1997, artistul a înșelat-o pe Anca Țurcașiu, iar aceasta a intentat divorțul.

O lună mai târziu, în timpul unui turneu în America, vedeta l-a cunoscut pe Cristian Georgescu, care atunci lucra ca manager al complexului unde au fost cazați artiștii români sosiți în turneu. Peste un an, în 1998, s-au căsătorit. Afaceristul Cristian Țânțăreanu, care pornise să ridice la Corbeanca primul complex rezidențial în mijlocul naturii, s-a oferit să îi cunune pe miri și să le facă o casă în ”Paradisul verde”.

De ce a divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu de soțul ei. S-a adeverit marea controversă

Anca, Cristian și fiul lor

În data de 20 iulie 2020, artista a venit în întâmpinarea publicului ei cu un mesaj în care a anunțat separarea de soțul ei, recunoscân că ”are sufletul încărcat de tristețe”.

Gluma lui Țânțăreanu din 2014

Anca Țurcașiu a suferit rușinea vieții ei. Cristian Țânțăreanu a spus lumii că fina lui a divorțat pentru că soțul o obliga să întrețină relații intime cu mai mulți bărbați. După ce scandalul a luat amploare, afaceristul a spus că a fost doar o glumă.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul – tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Au divorţat din cauza unor motive prosteşti”, spunea Țânțăreanu.

2017 a fost din nou un an greu pentru cuplu. Anca Țurcațiu afla atunci din presă că partenerul ei participase la o petrecere unde fusese surprins în tandrețuri cu o altă femeie. Atunci, artista a ieșit din situația respectivă declarând că Țânțăreanu, care confirmase tensiunile din cuplu, „e un năstrușnic și un glumeț, un tip care face afirmații, așa se joacă mereu și a cam exagerat. De fapt, cu siguranță, a exagerat. M-a supărat, dar eu îl iert”. Ulterior, a relatat din pespectiva ei ce s-a întâmplat și a negat orice posibilitate de divorț.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro