Cum arată Anca Țurcașiu, la 50 de ani, în costum de baie. S-a pozat așa în curte, iar imaginea a ajuns pe internet

Cum arată Anca Țurcașiu, la 50 de ani, în costum de baie. S-a pozat așa în curte, iar imaginea a ajuns pe internet
Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani. Cum arată în costum de baie?

Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie în curtea casei sale. Cum arată cunoscuta solistă la 50 de ani și ce i-a șocat pe fanii acesteia? Vedeta le pregătește o surpriză de zile mari celor care o urmăresc.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie?

Anca Țurcașiu are 50 de ani și poate fi invidiată chiar și de unele dintre tinere. Toată lumea a putut vedea de-a lungul timpului că vedeta are grijă de trupul său și că este binecuvântată de Mama Natură cu gene bune, dar nu au crezut că silueta sa chiar va rămâne neatinsă de timp. Ei bine, s-au înșelat!  Solista a avut grijă să aibă un stil de viață sănătos și să facă sport, dar nu s-a dat peste cap în privința numărului de kilograme, pentru că nu a considerat că vreodată ar fi reprezentat vreo problemă.

După ce le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare o fotografie cu aceasta în costum de baie în care arată impecabil, le-a mărturisit că urmează o surpriză uriașă – o ședință foto specială. “Mircea Marinescu, artistul fotograf, deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa”, a spus aceasta. „Pregătire pentru sezonul estival! Sper să înceapă cât mai curând!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul pozei în care își etalează frumos trupul.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani. Solista arată fantastic în costum de baie
Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani. Solista arată fantastic în costum de baie

„Nu am avut de gând să renunţ la carne”

„Nu am avut de gând să renunţ la carne. Eram la mare şi nu ştiam ce să mănânc, aşa că l-am rugat pe bucătarul hotelului unde eram cazată să-mi pregătească ceva. Mi-a făcut o salată extraordinară. Am stat acolo trei luni şi în fiecare seară bucătarul îmi pregătea o mâncare diferită”
Anca Țurcașiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI