De ce a divorțat CRBL de prima soție. Mariajul lor a durat 7 ani

de: Năstase Mirabela
11 02. 2022

De ce a divorțat CRBL de prima soție. Mariajul lor a durat 7 ani. Acum, CRBL de la Survivor România este căsătorit cu Elena și au o fiică împreună, pe nume Alessia. Însă ceea ce nu știe multă lume este faptul că artistul nu se află la prima căsătorie. El a mai fost însurat, în trecut, cu o altă femeie, pe nume Andreea. Căsnicia lor s-a terminat însă după șapte ani, în 2004, pe când el avea 27 de ani. După divorț, cei doi nu au mai păstrat legătura.

De ce a divorțat CRBL de prima soție

CRBL are o căsnicie fericită alături de Elena și o fiică superbă, însă CRBL a mai fost căsătorit în trecut cu Andreea. Fosta lui soție a vorbit despre fosta lor căsnicie, în urmă cu ceva timp, iar potrivit spuselor ei, cei doi s-au despărțit după ce au realizat că aveau două drumuri total diferite.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi.

Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul „viaţă noastră”, ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: „viaţă mea” şi „viaţă lui”. Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, spunea Andreea într-un interviu mai vechi.

CRBL s-a recăsătorit cu Elena

După acest divorț, CRBL, pe numele real, Eduard Andreianu, și-a refăcut viața alături de actuala sa soție, Elena. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al show-ului „Dansez pentru tine”. La vremea respectivă, el era concurent, iar ea coregraf.

Cererea în căsătorie a venit într-un timp relativ scurt. Artistul pregătise un moment romantic pentru mama fiicei sale. Știind că ea este o mare iubitoare de pisici, CRBL a agățat inelul de logodnă de zgarda animăluțului de companie. CRBL și Elena s-au căsătorit oficial în 2008.

„Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire”,  spunea Elena, soția lui CRBL de la Survivor, pentru revista Ghidul Miresei.

CRBL face parte din proiectul Survivor România 2022 și luptă pentru marele premiu, alături de ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor.