De ce a ajuns, de fapt, Bianca Drăgușanu la spital. Momente cumplite pentru vedeta TV EXCLUSIV

De ce a ajuns, de fapt, Bianca Drăgușanu la spital. Momente cumplite pentru vedeta TV EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu a plecat de la mare că nu avea jaluzele în cameră

Bianca Drăgușanu a ajuns în cursul zilei de luni pe mâna medicilor, după ce a acuzat o stare de rău, urmată de un leșin. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce se întorsese dintr-un scurt sejur pe litoral.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a ajuns pe perfuzii

Vedeta a mărturisit însă pentru impact.ro că se simte în continuare puternică, iar corpul îi transmite că nu are de ce să se îngrijoreze.

”Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, mărturisea Bianca Drăgușanu pe Instagram, în cursul dimineții de luni, după ce a ajuns pe perfuzii, la o clinică privată din capitală.

”Am leșinat în baie, aveam tensiunea foarte mică”

Vedeta a făcut primele declarații pentru impact.ro, despre starea sa de sănătate, dezvăluind că a ajuns la spital după ce a leșinat în baie.

”Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, ne-a spus aceasta.

Bianca a adăugat că, personal, crede că nu-i vorba despre nimic grav, ci doar despre o cădere de calciu, pe fondul oboselii acumulate.

”Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă.

După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

„O s-o las mai moale cu cartofii prăjiți ai Sofiei”

După acest episod, Bianca Drăgușanu a decis că-i cazul să-și impună un anume regim alimentar:

”O s-o las mai moale cu cartofii prăjiți ai Sofiei. Mama îi face ei, ea nu-i termină pe toți din farfurie și îi mănânc eu. Iau vitamina C și magneziu și trebuie să mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control.

Chiar și în ziua în care mi-a fost rău, am trecut pe la atelier, dar nu am putut sta prea mult. Trebuie să ajung și la sală, nu am mai fost de câteva zile. Sunt mult prea puternică, corpul îmi transmite asta. Eu și când nu mai pot, tot mai pot”.

Bianca Drăgușanu a plecat de la mare că nu avea jaluzele în cameră

În week-endul premergător leșinului, Bianca a petrecut o noapte într-un club din Mamaia, alături de mai mulți prieteni. Ajunsă în cameră, vedeta a constatat lipsa jaluzelelor și a decis pe loc să se întoarcă acasă, în loc să rămână să se odihnească.

” Când am ajuns după 3 noaptea în cameră, am văzut că nu sunt jaluzele. Eu nu suport lumina când vreau să mă odihnesc…

Așa că m-am întors la București, împreună cu prietena mea, ea a condus”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu.

Nu a cunoscut-o pe mama lui Bădălău

Aflată în club, pe litoral, în timp ce se filma, Bianca transmitea niște mesaje cu subînțeles, ce păreau a-i fi adresate mamei iubitului său, Gabi Bădălău.

O pup pe mă-ta! / Mă-ta ce zice? E fericită? / Vă pup pe amândoi! / Mă-ta are coc ca mine? / Tot pentru mă-ta (n.r. o melodie)”, a scris vedeta pe Instagram.

Aceasta a mărturisit însă pentru impact.ro că nu se referea la mama partenerului său, pe care nici măcar nu o cunoaște.

”La mare a cântat Delia, melodia Da, mama. Nu am fost beată, eu nu beau. Am făcut doar o glumă, putea fi vorba despre mama oricui.

Nu o cunosc pe mama lui Gabi, nu am vorbit niciodată cu ea, nu a fost nicicum un mesaj cu adresă. Totul a pornit strict de la melodia Deliei”.

Bianca a avut interzis să-și vadă fiica timp de patru zile

În urmă cu mai bine de o săptămână, în perioada în care tatăl copilei se afla cu noua iubită la munte, Bianca a fost nevoită să-și interneze fiica.

”A stat internată patru zile, a avut gastroenterocolită. Mama a stat cu ea în sptal, eu nu am avut voie să o vizitez.

Mama e cel mai important pion în famili. Ea gătește, ea are grijă de mine și de Sofia”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI