Gabi Bădălău i-a dat o nouă lovitură Claudiei Pătrășcanu. Decizia luată de milionar

Gabi Bădălău i-a dat o nouă lovitură Claudiei Pătrășcanu. Decizia luată de milionar
Ce a putut să îi facă Gabi Bădălău fostei partenere. Claudia Pătrășcanu se va enerva

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu se mai termină. Cei doi foști soți duc o luptă crâncenă în instanță, iar acum milionarul i-a dat o lovitură dură fostei partenere. Aceasta o să se enerveze cumplit.

Gabi Bădălău, lovitură cruntă pentru Claudia Pătrășcanu. Ce a putut să îi facă

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o relație frumoasă, dar despărțirea dintre cei doi a fost furtunoasă. Aceștia au decis să divorțeze, iar milionarul și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, dar certurile dintre el și fosta soție sunt la ordinea zilei.

Milionarul nu își mai dorește să discute despre fosta parteneră, dar nimeni nu se aștepta la lovitura pe care a dat-o acum. Acesta i-a furat avocatul Claudiei Păstrășcanu, așa că el o să se afișeze la noul termen cu persoana ce o apăra pe fosta lui parteneră.

Claudia Pătrășcanu și-a pierdut avocatul după ce Gabi Bădălău s-a decis să facă o mutare uluitoare. Aceasta este nevoită să își caute un nou aparător alături de care să apară în fața instanței la următorul termen, potrivit Spynews.

Claudia Pătrășcanu, scandal cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău duc un adevărat război pentru băieții pe care îi au împreună.

De asemenea, cântăreața nu se ferește din a oferi câte o replică acidă la adresa partenerei soțului său, Bianca Drăgușanu, mai ales după ce blondina a jignit-o. Aceasta a susținut că vorbele adresate de fosta soție a lui Victor Slav ar fi, de fapt, din partea milonarului.

„Ce sumă de bani și a luat de data aceasta ca să transmită acest mesaj venit din partea soțului meu? Declarația aceasta nu-i aparține ei.

Nu cred că este o simplă coincidentă ca astăzi am primit aceleași jigniri din partea tatălui copiilor mei, dar la ce pot să mă aștept de la acest gen de oameni? Unul plătește și altul încasează.

Ea cu siguranța are nevoie de ajutor divin și de specialitate dacă a acceptat sa transmită acest mesaj.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru publicația menționată mai sus.

Claudia Pătrășcanu: ‘Ce se întâmplă dacă dispar banii lui?’

Mai mult, artista susținea în trecut că Bianca Drăgușanu ar rămâne alături de Gabi Bădălău pentru statutul financiar pe care îl are acesta.

„Ea își cunoaste prețul. Amanta încă soțului meu are cam mult tupeu pentru statutul pe care îl are în viața lui. Mai nou soțul meu se pare că trebuie sa plătească pe cineva ca să-l iubească. Trist. Dar oare ce se întâmpla dacă dispar banii lui?

Mai este iubire? Dacă tot este atât de deșteaptă ar putea să-l facă pe încă soțul meu să-mi acorde divorțul? Cât mai repede îl vreau!”, a mai spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI