De ce a ajuns Dan Capatos cu fiul său la spital. Mesajul manifest al vedetei TV

De ce a ajuns Dan Capatos cu fiul său la spital. Mesajul manifest al vedetei TV
De ce a ajuns Dan Capatos cu fiul său la spital.

Fiul lui Dan Capatos, Andrei, se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul de emisiune și puștiul în vârstă de 11 ani au mers la medic de urgență. Dan Capatos a transmis și un mesaj manifest în cadrul emisiunii sale, după ce a dezvăluit ce problemă de sănătate a întâmpinat fiul său.

De ce a ajuns Dan Capatos cu fiul său la spital

Fiul lui Dan Capatos, Andrei, este un mare pasionat de tenis. Însă puștiul s-a accidentat în timpul unui meci, astfel că a mers alături de tatăl său la spital pentru a face o radiografie. Prezentatorul a avut și un mesaj în emisiunea sa, „Xtra Night Show”.

„Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copiii alunecă, își rup picioarele. Așa s-a accidentat și fiul meu. Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă”, a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”.

Fiul lui Dan Capatos se confruntă însă și cu o altă problemă de sănătate ereditară, pentru care nu face tratament. Mișcarea este cea care îl ajută foarte mult pentru a preîntâmpina potențiale probleme cardiovasculare.

„Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt OK. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a mai declarat prezentatorul TV.

Fiul lui Dan Capatos, pasionat de tenis

Dan Capatos a vorbit și într-un podcast al lui Cătălin Măruță despre faptul că fiul său face performanță în tenis. Andrei are 11 ani, iar la vârsta de 10 ani a ajuns la locul 12 pe țară, pentru categoria sa de vârstă.

„Eu uram tenisul până s-a apucat el de tenis. (…) Andrei a făcut 11 ani. El e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, acum e pe 90, deci evoluează frumos”, a spus prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță.