De ce a ajuns Carmen Șerban pe mâna Poliției. Ce s-a întâmplat cu artista din cauza câinelui

De ce a ajuns Carmen Șerban pe mâna Poliției. Ce s-a întâmplat cu artista din cauza câinelui
Carmen Șerban are probleme cu legea. Ce s-a întâmplat cu artista

Carmen Șerban a trecut printr-o situație bizară! Vedeta a ajuns pe mâna Poliției după ce le-a povestit fanilor că își dorește să aibă o parteneră pentru animalul său de companie. Ce s-a întâmplat după întrece imaginația oricui.

Carmen Șerban, într-o situație bizară. Cum a ajuns pe mâna Poliției

În urmă cu doar câteva zile, Carmen Șerban își anunța fanii că este în căutare de parteneră pentru cățelul său. Din păcate, situația a degenerat și nu toți au fost de acord cu intențiile pe care le are vedeta în legătură cu animalul său de companie.

Unele dintre persoanele ce o urmăresc pe vedetă în mediul virtual i-au sugerat să își castreze animalul de companie. Ba chiar, una dintre urmăritoare i-a spus că patrupedul nu ar trebui să se împerecheze pentru că face parte dintr-o rasă mai periculoasă.

Scandal în mediul online. De ce s-a certat Carmen Șerban cu fanii

Carmen Șerban nu s-a mai putut abține și a răbufnit după ce a văzut că o persoană îi sugera să își castreze cățelul. Nu a mai durat mult și a venit o replică usturătoare din partea vedetei, iar de aici au început problemele.

Aceasta nu se aștepta la ce avea să urmeze după ce s-a enervat cumplit. Vedeta a aflat că există o lege ce are legătură cu patrupezii agresivi ce nu au stăpâni, dar nu credea că o să ajungă să fie căutată de autorități.

„Mi-a zis să-mi castrez cățelul și i-am zis că nu e treaba ei și să se castreze ea. Există o lege cum că câinii agresivi și fără stăpân nu au voie să se reproducă.”, a explicat Carmen Șerban la Acces Direct.

Carmen Șerban, reclamată. Ce probleme are cu autoritățile

Chiar dacă există o lege cu privire la reproducerea animalelor periculoase și fără stăpân, cățelul aparține vedetei și nu este agresiv, dar aceasta a fost reclamată la Poliție chiar după ce i-a oferit o replică dură fanei sale. Nu mică i-a fost mirarea vedetei când și-a dat seama că a ajuns pe mâna autorităților.

Vedeta a fost sunată chiar de Poliția Animalelor după ce femeia, deranjată de spusele cântăreței, a făcut o sesizare. Carmen Șerban nu auzise de legea respectivă, dar a vrut să respecte autoritățile și a dat o declarație online cu privire la poziția sa.

„M-au sunat să-mi zică că s-a făcut o reclamație, m-am conformat am depus poziția mea, am dat o declarație online, au zis că așa e legea și n-au ce face.”, a mai declarat Carmen Șerban.