Ce s-a întâmplat când un bărbat i-a făcut avansuri lui Carmen Șerban: ‘I-am dat și o palmă’

Ce s-a întâmplat când un bărbat i-a făcut avansuri lui Carmen Șerban: 'I-am dat și o palmă'
Carmen Șerban, dezvăluiri despre viața amoroasă

Carmen Șerban este extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, dar puțini știu multe detalii despre viața ei amoroasă. Cântăreața a decis să își deschidă sufletul și să vorbească de ce s-a întâmplat când i s-au făcut avansuri.

Carmen Șerban, dezvăluiri inedite. Ce a spus despre viața ei amoroasă

Artista a depănat amintiri și și-a amintit ce s-a întâmplat în momentul în care i-a făcut avansuri un băiat pentru prima oară. Chiar dacă avea 17 ani, vedeta s-a speriat de intențiile unui posibil partener și i-a aplicat o palmă usturătoare.

Carmen Șerban a crescut cu un tată strict, așa că viața ei amoroasă nu a existat până când nu a devenit majoră.

„Aveam vreo 17 ani, când m-a pupat un băiat pe obraz i-am dat și o palmă, m-am înroșit. După 18 încolo (n.r. a avut o relație), a stat tata, m-a păzit.”, a dezvăluit vedeta la Vorbește lumea.

Carmen Șerban: ‘Nu aș ierta minciuna, nu infidelitatea’

Mai mult, Carmen Șerban a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie ce își dorește de la un bărbat. Spre surprinderea tuturor, cântăreața ar trece peste infidelitate, dar nu ar ierta niciodată minciuna în relație.

„Eu stau într-o relație cât îmi este bine. Dacă este deștept, este și educat, are și bani. Nu îmi plac bărbații profitori. Nu aș ierta minciuna, nu infidelitatea, ci minciuna.”, a mai zis aceasta.

Ce operații estetice are Carmen Șerban

Stilul de viață pe care îl are Carmen Șerban a adus-o de multe ori în gura fanilor. Totuși, extrem de asumată, aceasta a decis să spună de ce a recurs la ajutorul medicilor privind anumite modificări precum operația de micșorare a sânilor.

„Mi-am tras fața și mi-am făcut aranjarea de sâni, eu aveam de la natură. Acum sunt foarte fericită pentru că nu mai trebuie să port sutiene cu sârmă.”, a adăugat Carmen Șerban.

De ce nu vrea să se căsătorească Carmen Șerban

Carmen Șerban a surprins pe toată lumea, de-a lungul anilor, cu dezvăluirile sale despre mariaj. Vedeta nu consideră că ar trebui să se căsătorească și să ajungă foarte repede la divorț, mai ales că este greu să își găsească sufletul pereche.

„Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist.”, a spus ea, în trecut, la Antena Stars.