De câți ani îl fila Poliția Română pe Alex Bodi, de fapt. Adevărul s-a aflat abia azi

”La dosar nu sunt declarații care să arate legătura lui Alex Bodi”

Dosarul lui Alex Bodi se complică pe zi ce trece, iar noi informații ies la iveală. Până acum implicarea lui Alex Bodi în acest dosar nu era una certă. De data asta, se pare că se schimbă ecuația, iar avocații acestuia fac declarații.

”La dosar nu sunt declarații care să arate legătura lui Alex Bodi”

Alex Bodi este implicat, conform surselor, într-un dosar greu de proxenetism și șantaj. Datele problemei se complică, odată cu apariția unor noi informații cu privire la afacerile lui Alex Bodi.

Sursele spun că noile informații vor face obiectul unui alt dosar. Deocamdată avocații acestuia au ieșit astăzi într-o conferință de presă în care au scos la lumină date din dosarul DIICOT în care afaceristul este acuzat și reținut. Aceleași surse din dosar spun că Alex Bodi era sub filajul DIICOT și al poliției, începând cu anul 2017, pe vremea când se afla în Germania.

”Nu cunoaştem de unde procurorii DIICOT au pus în discuţie o asemenea situaţie. Acelaşi lucru se repetă şi în cazul altor  două persoane. La dosar nu sunt declaraţii, dovezi care să arate o minimă legătura a lui Alex Bodi cu acele două fete. Privind persoana care ar fi fost şantajată, autorităţile române habar nu au unde este această persoane, astfel încât audiata să confirme sau să infirme situaţia unui presupus şantaj.

Măsura arestării preventive este extrem de dubioasă şi nu arată profesionalism. Autorităţile germane au colaborat din 2015 în acest dosar. Ceilalţi membri au caziere foarte bogate şi sunt în executarea altor pedepse. Datele venite la Bucureşti din Germania şi din partea Interpol nu confirmă.”, au declarat avocații acestuia, conform spynews.ro.

Alex Bodi în fața unui proces greu și cu ani de arest

Oficialii spun că s-au adunat destule dovezi în acest dosar pentru a se lua măsura preventivă de arest împotriva acestuia. Cu toate astea avocații afaceristului, acuză autoritățile de privare de libertate ilegală, și de lipsa dovezilor incriminatorii la adresa clientului lor.

Recent alte informații, într-o altă afacere ilegală au apărut în spațiul public, în care ar fi implicat și afaceristul. Se spune că este vorba de o schemă de tip piramidal, schemă Fonzi, prin care mulți oameni ar fi fost păgubiți. Sumele nu se știu exact, dar informațiile arată spre acesta și alți complici, că ar fi implicați. În ceea ce privește dosarul de proxenetism, avocații, în conferința de presă de astăzi au mai declarat:

”Alex Bodi nu are cazier judiciar în Germania, nu există date care să susţină această informaţie. Tranzacţiile sale nu fac un secret. Toate tranzacţiile în contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât şi cele actuale, au fost depuse la dosar, venind din Germania, Spania, România.

Prostituţia este legală în Germania. (…) Soţia lui Alex Bodi (n.r. – Iulia Sălăgean) era escortă şi practica această meserie în Germania. (…) În Germania nu există niciun dosar al unei plângeri penale care să îl indice pe Bodi ca persoana de interes.”, au mai spus avocații afaceristului pentru spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI