01 ian. 2022 | 15:31

De când nu și-a mai văzut Antonia fiica în vârstă de 11 ani. Care este motivul EXCLUSIV

Monden
De când nu și-a mai văzut Antonia fiica în vârstă de 11 ani. Care este motivul EXCLUSIV
De când nu și-a mai văzut Antonia fiica?

După ce s-a bătut ca o leoaică pentru fiica sa, Maya, care locuiește în Italia, alături de tatăl său, Vincenzo Castellano, de-a lungul unui proces în care părțile au căzut la pace, într-un final, deși o poate lua oricând pe Maya, Antonia a evitat să o aducă în România. Mai mult, de la ziua copiei, din luna august, artista, care nu este vaccinată, nu a mai fost să-și vadă fiica.

Antonia este departe de fiica ei: de când nu a mai văzut-o?

Spre deosebie de alți ani, în care obișnuia să meargă în Italia, în preajma sărbătorilor, cu brațele pline de cadouri pentru fiica sa, Antonia nu a mai putut ajunge să-și vadă copila. Cele două, mamă și fiică, s-au întâlnit ultima oară, în Italia, în luna august, atunci când Maya a împlinit 11 ani, prilej cu care artista a cunoscut-o și pe actuala iubită a fostului soț, Vincenzo Castelano.

De alfel, Antonia însăși a postat la acea vreme o fotografie alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul soț, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia, semn că între cei doi foști soți nu mai există absolut nicio urmă de scandal de când procesul lor de divorț a ajuns la final, după șase ani de dispută prin tribunal.

Când o va putea vedea pe Maya

În ciuda faptului că acum își poate lua oricând copila acasă, Maya nu a venit încă în România, iar Antonia nu a mai putut să o viziteze din cauza pandemei și a restricțiilor, întruct nu este vaccinată nici ea, nici Alex Velea. O va putea însă face după ce se va însănătoși și-și va scoate certificatul verde, dat fiind faptul că artista s-a infectat cu Covid la acest sfârșit de an.

  • Anunțul pe care l-a făcut

De altfel, ea și-a anulat din acest motiv toate concertele pe care le avea programate în noaptea trecerii dintre ani. Artista a avut o primă reacție după ce a fost depistată pozitiv și a ținut să se scuze că lipsește de la evenimentele unde era invitată pentru cântări.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută!”, a scris aceasta pe contul de Instagram.

Maya, prioritatea comună

Potrivit propriilor sale mărturisiri făcute pentru impact.ro, artista are, în prezent, o relație foarte bună cu tatăl fiicei sale și colaborează în ceea ce privește creșterea și educația copilei lor.

”Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu”, ne-a spus aceasta recent.

  • Ce i-a spus fiicei sale

Mulți ani, Antonia a ținut legătura cu fiica sa doar de la distanță. Când Maya a mai crescut, artista i-a explicat motivul pentru care nu pot sta împreună, și anume că s-a despărțit de tatăl său și nu i-a ascuns niciodată relația sa cu Alex Velea.

Maya își cunoaște frățiorii, pe care i-a văzut însă doar de câteva ori. În rest, cei trei vorbesc zilnic prin intermediul internetului. Maya e totodată o artistă, precum mama sa. Face cursuri de dans, iar Antonia a fost prezentă chiar la anumite competiții să o vadă.

  • Maya vorbește doar italiană și engleză

Dat fiind faptul că Maya a plecat din Românoa pe când era foarte micuță, fiica Antoniei nu vorbește limba natală a mamei sle. În schimb, pe lângă italiană, copila știe foarte bine și engleza. De-a lungul vizitei sale, artista a încercat să lege câteva cuvinte cu Maya și în românește.

Velea o ajută în creșterea copiilor

În ceea ce-l privește pe actualul său partener, Alex Velea, Antonia ne-a mărturisit: ”Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte. Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună”, a adăugat acesta.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro