02 iul. 2022 | 11:20

David Popovici, la Campionatele Europene de Înot. Ce post TV transmite în direct competiția

Sport
David Popovici, la Campionatele Europene de Înot. Ce post TV transmite în direct competiția
Davit Popovici concurează la Campionatele Europenie de Înot: când vor fi transmise?

David Popovici participă în cursul săptămânii viitoare la Campionatele Europene de juniori. Acestea vor avea loc în perioada cuprinsă între 5 și 10 iulie și se vor desfășura pentru prima dată în România. Țara noastră va fi reprezentată de 26 de sportivi, printre care și David Popovici, dublu campion mondial. Pe ce post vor putea să urmărească românii competiția. Aceasta va fi transmisă în direct de marți până duminică, de la orele 17:00.

Campionatele Europene de Înot: ce post TV transmite competiția?

​Campionatele Europene de Înot Juniori 2022 se desfășoară pentru prima dată în România și vor avea loc în perioada cuprinsă între 5 și 10 iulie. Competiția va fi transmisă în direct de TVR 1, de marți până duminică, de la orele 17:00.

Nu mai puțin de 1.600 de tineri sportivi din 42 de țări se vor întrece pentru medalii în Complexul Olimpic de Natație Otopeni. Vârstele de participare sunt între 14 și 17 ani. România este reprezentată de 12 fete și 14 băieți.

David Popovici va fi și el prezent pentru ultima competiție la juniori, după ce a câștigat două medalii de aur la Mondiale. Campionatele Europene org​anizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern beneficiază de condiții foarte bune de desfășurare în țara noastră.

Baza sportivă de la Otopeni deține un bazin olimpic de înot, unul de sărituri în apă și încă trei bazine pentru recuperare și încălzire.

Ce urmează pentru David Popovici

David Popovici a strălucit la Budapesta, iar după reușita sa a avut parte de câteva zile libere în care să se odihnească pentru ceea ce urmează. Tânărul sportiv va participa la alte trei competiții importante:

  • Campionatele Europene de juniori de la Otopeni (5-10 iulie);
  • Campionatele Europene de seniori la Roma (11-17 august);
  • Campionatele Mondialele de juniori de la Lima (30 august-4 septembrie).

,,Așa vei ajunge cel mai bun”

Acesta a câștigat pe data de 20 iunie medalia de aur la proba de 200 de metri liber în cadrul Campionatului Național de Natație. Cel din urmă a susținut că întâi de toate și-a stabilit un obiectiv și a muncit foarte mult pentru a-l atinge.

„Așa cum cred eu, întâi trebuie să stabilești un obiectiv, să muncești pentru a-l atinge, dar să fii deschis să înveți de la cei din jur. Să nu crezi că știi toate răspunsurile, să apelezi la cei care se pricep mai bine decât tine când ai nevoie de ajutor și să înveți permanent din toate experiențele, să vrei să evoluezi toată viața. Așa vei ajunge cel mai bun”, a declarat el, pentru hotnews.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro