David Popovici, atacat dur: “Nu te duci ca la ștrand când te premiază“

David Popovici, atacat dur: “Nu te duci ca la ștrand când te premiază“
David Popovici, atacat de un prezentator TV din Romania

David Popovici a fost atacat dur de prezentatorul unei televiziuni din România după ce tânărul sportiv a fost decorat de președintele României cu Steaua României, cea mai înaltă distincție oferită din partea statului. De cine a fost desființat înotătorul fenomen și care este motivul, vedeți în rândurile de mai jos.

David Popovici, atacat de un celebru om de televiziune din România. „La Federația de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere…”

David Popovici, înotătorul fenomen care a câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, la probele de 100 și 200 m liber, a fost desființat de prezentatorul TV Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu l-a criticat dur pe puștiul minune pentru felul în care s-a îmbrăcat la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, moment în care a fost decorat cu înalta distincție Steaua României în grad de cavaler.

De ce a primit David Popovici Steaua României

Titlul a fost oferit în semn de ”înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de excepţie dovedite în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta, impunându-se ca un simbol al tinerei generaţii de campioni şi contribuind, pe această cale, la afirmarea sportului românesc pe plan internaţional”.

Cum s-a îmbrăcat David Popvici la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis

În timpul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, dublul campion mondial a ales să poarte o ținută lejeră copmusă dintr-0 bluză în culorile alb și gri și un pantalon de trening culoare închisă.

Moderatorul România TV l-a criticat pe David Popovici precizând că înotătorul român nu s-a îmbrăcat adecvat pentru o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Ce a spus Victor Ciutacu

„Pe căldura asta, în pantaloni lungi? Sărutări de mâini mamei Delfinului de Aur. E un pas înainte, doamnă. Nu te duci ca la ștrand când te premiază/decorează statul, fie și prin reprezentanți care poate nu-ți plac.

Sigur, după gustul meu de învechit, om al trecutului, niște pantaloni și (măcar) o cămașă se impuneau și azi. Dar, cum toți erau la fel, deduc că la Federația de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere și nici n-a sunat telefonul de la Protocol. Deși nu-mi amintesc să o fi văzut vreodată pe doamna Potec în trening la masă cu domnul Țiriac”, a scris Victor Ciutacu, pe o rețea socială.

Victor Ciutacu a mai făcut mișto și de întâlnirea lui David Popovici cu premierul Nicolae Ciucă

Victor Ciutacu a ironizat și modul în care Nicolae Ciucă i-a strâns mâna lui David Popovici, atunci când s-au întâlnit, însă nu se aștepta ca David Popovici să se prezinte în trening la ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni, mai ales că mama lui spunea că este atentă la orice mișcare pe care fiul său o face.