David i-a luat 3.000 de lei din casă Andreei Mantea. E ireal unde s-a dus cu ei

David i-a luat 3.000 de lei din casă Andreei Mantea. E ireal unde s-a dus cu ei
David i-a luat 3.000 de lei din casă Andreei Mantea.

Andreea Mantea este tare mândră de fiul ei, pe nume David, pe care l-a crescut singură, oferindu-i toate cele necesare, dar mai ales o educație bună. Deși a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, Andreea Mantea speră să fie în continuare o mamă bună pentru fiul ei, capabilă să facă față tuturor provocărilor vieții.

David i-a luat 3.000 de lei din casă Andreei Mantea

Andreea Mantea a povestit recent despre fiul său, David, spunând cum, într-o zi, copilul a luat toți banii pe care i-a găsit în casă, fără ca ea să știe, făcând un gest impresionant. Mai exact, acesta a luat suma de 3.000 de lei și s-a dus cu ei la magazin, oferindu-i femeii care vindea acolo, întrucât a văzut-o îmbrăcată sărăcăcios.

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare.

Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașina cu mămica și o fetiță. Totul face din generozitate”, a povestit ea pentru Kanal D.

S-a temut să fie mamă singură

Nu e un secret că după ce s-a despărțit de tatăl băiețelului ei, Andreea Mantea a fost mult timp o mamă singură. După un timp, cei doi foști parteneri au ajuns la sentimente mai bune de dragul copilului lor.

„Atât de tare m-am temut de această treabă, de a fi mamă singură, nu știam exact cum să abordez toată situația. Mi-am făcut mai multe scenarii, planuri, dar degeaba te gândești cum să acționezi până când nu te întâlnești acea situație.

Cred că sunt o mama normală, care pur și simplu se descurcă în funcție de situația în care se regăsește. Sper și cred că sunt o mama foarte bună și sper să fiu în continuare. Nu am exagerat cu nimic, nu am greșit cu nimic. Și dacă, poate, am făcut-o, am reparat imediat”, a dezvăluit moderatoarea de la Kanal D, într-un interviu pentru Kanal D.

Andreea Mantea a recunoscut în nenumărate rânduri că până să devină mamă, viața i s-a rezumat doar la muncă și evoluție profesională, însă, conform spuselor sale, lucrurile aveau să se schimbe radical odată cu venirea lui David pe lume.