Concurenți „Casa iubirii”. Cine sunt cei 14 tineri ai noii emisiuni prezentate de Andreea Mantea la Kanal D

Concurenți „Casa iubirii”. Cine sunt cei 14 tineri ai noii emisiuni prezentate de Andreea Mantea la Kanal D
Cine sunt cei 14 noi concurenți din "Casa Iubirii"

Noii concurenți „Casa iubirii” și-au făcut apariția pe micile ecrane în emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Șapte băieți și șapte fete s-au înscris pentru o nouă experiență, în speranța că își vor găsi jumătatea.

Cine sunt cele șapte fete din „Casa iubirii”

Iolanda Bianca Buzila are 24 de ani și s-a născut în județul Harghita, localitatea Toplița. Cu toate acestea, locuiește de mai bine de zece ani în afara țării, în Austria, acolo unde lucrează în cadrul unei firme de pariuri sportive. Tânăra s-a înscris în emisiune pentru a-și găsi jumătatea care o va face să se simtă iubită.

Kinga Persida Suto, o tânără antrenoare personală în vârstă de 23 de ani, cu multe medalii sportive obținute în fitness, s-a înscris la „Casa iubirii” pentru a găsit bărbatul care o va completa emoțional. A suferit în trecut și a avut experiențe nefericite în viața de cuplu, însă asta nu a descurajat-o niciodată.

Ștefania Alina Drugă are 19 ani și este studentă, iar ocazional profesează ca model. Ștefania este amuzantă, sociabilă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă și sensibilă în același timp. Este pricepută la gătit, un atu pe care îl va folosi pentru a-și cuceri bărbatul visurilor sale.

Corina Niculescu are 28 ani și a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Speră să găsească bărbatul ideal, cu care își va petrece restul vieții și îi va fi alături mereu. Pentru ea, căsătoria este un legământ și ar dori să îl facă o singură dată în viață.

Bianca Mitroi, o tânără din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 25 de ani, care este gata pentru o relație serioasă. Profesează ca solistă de muzică e petrecere și este absolventă a Școlii Populare de Arte.

Doriana Burean și Larisa Burean au ambele 23 de ani și sunt din Târgu Mureș. Nu, nu este o coincidență. Cele două sunt gemene și vor participa împreună la emisiune. Doriana dorește ca viitorul ei partener să o respecte, este amuzantă și deschisă la nou. Larisa, sora ei geamănă, își face cu ușurință prieteni noi, iar cel mai important pentru ea este ca viitorul partener să nu o neglijeze.

Cei șapte băieți de la „Casa iubirii” care își caută jumătatea

Unul dintre cei șapte băieți este Flavius Florin Jucu, în vârstă de 24 de ani. Locuiește în Timișoara și urmează cursurile Facultății de Științe Politice. Când nu este la facultate, îl găsiți în mediul online, acolo unde tânărul activează ca și TikTok-er. Se consideră motivat, fidel, sincer și crede în căsătorie.

Un alt tânăr, tot în vârstă de 24 de ani, este Cătălin Comăniță, din Constanța. Este antrenor de fitness, muncește de la 16 ani și se mândrește cu acest lucru. Este sociabil și îi place să glumească tot timpul, însă poate deveni și irascibil, atunci când nu i se acordă atenție într-o relație.

Asistent medical generalist, din Arad și vârsta de 23 de ani. Este Mihai Dunca, un băiat simplu, de la țară, carismatic și în unele cazuri vulcanic. Își dorește mult să găsească o fată cu care să-și petreacă restul vieții, iar „Casa iubirii” ar putea fi locul unde ea se „ascunde”.

Cel mai tânăr dintre băieți are 19 ani și este student la Drept în București. Chiar dacă are o vârstă încă fragedă, este hotărât să-și găsească aleasa în cadrul emisiunii. Se caracterizează ca fiind amuzanta, mereu optimist și comunicativ.

Andrei Robert Dobre, locuiește în București, are 34 de ani și este antreprenor. Tânărul mărturisește că îi este greu să se deschidă uneori, însă atunci când o face se dedică total persoanei iubite. „Mă atașez foarte repede de cineva”, a spus Andrei.