Daune de 1 milion de euro și 3 ani de închisoare pentru tânărul care a spulberat doi soți în stația de autobuz. Decizia nu este una definitivă

Daune de 1 milion de euro și 3 ani de închisoare pentru tânărul care a spulberat doi soți în stația de autobuz. Decizia nu este una definitivă
Pedeapsa primită de tânărul care a strivit doi soți aflați în stația de autobuz

Tânărul care, vara trecută, a spulberat cu mașina doi tineri soți, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a primit 3 ani de închisoare și are de plătit daune de peste 1 milion de euro. Decizia nu este definitivă.

În urma accidentului, tânăra a murit

Tragedia a avut loc la începutul lunii iunie, anul trecut. Cei doi soți așteptau autobuzul într-o stație din Baia Mare, moment în care au fost loviți în plin de o mașină la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. Scenele de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cei doi tineri, de 20 și 23 de ani, au fost transportați la spital cu răni grave.

Din păcate, tânăra a decedat, după ce a stat două zile în comă. Soțul acesteia a supraviețuit, însă medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior. După jumătate de ani, magistrații din cadrul Judecătoriei Baia Mare au venit cu o sentință. Șoferul a fost condamnat la 3 ani de închisoare și este obligat să plătească 1,3 milioane de euro, daune morale, familiilor celor doi. De menționat este că decizia nu este una definitivă.

Suferința prin care a trecut tânărul care și-a pierdut soția

Bărbatul care a rămas văduv a spus că nu-l va ierta niciodată pe cel care i-a luat soția, în urma accidentului. Bărbatul a fost și încă este devastat și le-a cerut apropiaților să nu-l ierte pe cel care l-a lăsat fără soție. După accident, oamenii s-au revoltat deoarece și au protestat deoarece șoferul era cercetat în libertate. Ulterior, Tribunalul Maramureș a decis ca acesta să stea în arest 30 de zile.

„Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: Mami, nu-l iertaţi! Şi plânge întruna”. Abia acum începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte, şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană”, a spus mama lui Raul, pentru Observator. 

Cei doi soți se aflau în stația de autobuz în momentul în care au fost loviți în plin de un BMW. Martorii de la fața locului spun că impactul a fost extrem de violent și nu ar fi avut timp de reacție. Șoferul a pierdut controlul mașinii și i-a strivit pe cei doi. Alte persoane care se aflau în zonă au reușit să se ferească la timp, însă a fost prea târziu pentru cei doi tineri.

„Nu ştiu ce a avut în cap! A vrut să pară şmecher în faţa oamenilor, că el are maşină scumpă! Eu am apucat numai să-mi trag un pic picioarele. Ei, săracii, nu au mai apucat deloc, nimic”, a povestit o persoană la faţa locului. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI