Datoria uriașă pe care o are Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu vrea să plătească niciun ban EXCLUSIV

Datoria uriașă pe care o are Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu vrea să plătească niciun ban EXCLUSIV
Datoria uriașă pe care o are Monica Gabor. Fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu refuză să achite vreun ban.

Monica Gabor se lăfăie în lux, într-o vilă de cinci stele din Malibu, se plimbă în limuzine de peste 200.000 de euro, dar cu toate acestea nu are niciun cont pe numele său, motiv pentru care avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț de Irinel Columbeanu nu a reușit să-și recupereze nici până în ziua de astăzi datoria de peste 70.000 de euro, deși instanța a încuviințat procedeul de executare silită a fostei sale cliente. Oficial, Moni este casnică, iar neoficial se ocupă de afacerile lui Mr. Pink și predă lecții de engleză imigranților din America.

De mai bine de 11 ani, de când a plecat în America și a devenit partenera unui miliardar chinez, Monica Gabor și-a ținut la adăpost cât de bine a putut viața personală, dar și veniturile sale.

Urmărită de trecutul lăsat în România, fosta doamnă Columbeanu a reușit să scape cu bine de procesele avute în țara sa natală, precum și de plata unei datorii de peste 70.000 de euro, reprezentând onorariul și cheltuielile de judecată ale avocatei pe care a angajat-o să o reprezinte în procesul de divorț de Irinel Columbeanu.

Asta pentru că, deși instanța a încuviințat procedeul de executare silită a fostei sale cliente, Tripona Murgu n-a reușit să-i găsească niciun leu în cont, nici până în ziua de astăzi, deși a apelat la toate autoritățile și a făcut demersurile legale pentru a-și recupera datoria.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Probema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

„Se ocupă de casă și copii”

În timp ce sora sa mai mică, Ramona Gabor, are deja propria sa afacere, un parfum care-i poartă numele, precum și apartament în Dubai, pe numele său, Monica s-a mulțumit doar cu luxul pe care i-l oferă relația cu Mr. Pink. Oficial, fosta doamnă Columbeanu este casnică, neoficial însă, se ocupă de promovarea afacerilor iubitului său și predă limba engleză pentru imigranții din America.

„Se ocupă de casă, de copii și Mr. Pink”, a declarat pentru playtech.ro fostul soț al acesteia, Irinel Columbeanu.

Cum a produs 300.000 de dolari pentru Mr. Pink

Ajutată de actualul său iubit miliardar, Mr. Pink, Monica Gabor își lansa, în urmă cu aproximativ cinci ani, propria sa aplicație de live-streaming, făcând concurență platformelor de socializare cu un statut mai vechi și bine ancorate în domeniu.

Cu pași mici, dar siguri, Moni și-a promovat afacerea cum a știut ea mai bine. Luni întregi, ea își dădea întâlnire cu românii din țara sa de origine, cărora le împărtășea, printre altele, cu live-uri din vila din Malibu a iubitului chinez, opulența în care trăia pe pământ american. Într-un timp relativ scurt, avea un număr semnificativ de abonați, iar numele platformei igo.live devenise deja cunoscut.

De asemenea, și alte vedete au acceptat provocarea Monicăi, de a o utiliza. Irinel Columbeanu, fostul soț al acesteia, a fost și el atras, cu numele, în afacere, fără a avea însă vreun profit. Brusc însă, Monica a dispărut cu tot cu transmisii live, iar de platforma sa nu s-a mai auzit nimic. Ei bine, potrivit unor pesoane din anturajul acesteia, ea și-a vândut aplicația, pe bani frumoși, lucru confirmat chiar și de Irinel. Se vehiculează faptul că Moni și Mr. Pink ar fi încasat, pe firma pe care o făcuseră, în jur de 300.000 de dolari, iar cei care au preluat afacerea, sunt doi investitori chinezi, parteneri și prieteni de-ai lui Mr. Pink.

„Din ce am înțeles, au vândut aplicația tot unor chinezi, cei care apoi au lansat Tik Tok-ul”, mărturisea Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.