Ce vârstă avea, de fapt, Monica Gabor când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Până acum se ştia de 17 ani. „Fals!”

Ce vârstă avea, de fapt, Monica Gabor când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Până acum se ştia de 17 ani. „Fals!”
Ce varsta avea Monica cand s-a cunoscut cu Irinel Columbeanu

S-a aflat ce vârstă avea, de fapt, Monica Gabor când l-a cunoscut pe omul de afaceri Irinel Columbeanu. Până acum toată lumea știa că avea 17 ani. Este fals, cea care avea să fie viitoarea domană Columbeanu avea cu totul altă vârstă. Așadar, ce vârstă Monica Gabor?

Toată România s-a înșelat. Ce vârstă avea, de fapt, Monica Gabor atunci când a început relația cu Irinel Columbeanu

Mulți dintre români habar nu au câți ani avea Monica Gabor atunci când a început relația cu Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu a ținut subiectul primelor pagini de ziare, atunci când a început relația cu Monica Gabor.

În acel timp, multă lume l-a acuzat pe fostul om de afaceri că ar întreține relații cu o minoră. Acum, în cel de-al doilea volum al trilogiei sale, acesta a mărturisit vârsta pe care o avea Monica Gabor cu adevărat. Astfel, reiese că Monica Gabor avea deja 18 ani atunci când a început relația cu Irinel Columbeanu.

Ce spune Irinel Columbeanu în cartea sa despre vârsta Monicăi

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de ascum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că era ea „era elevă” (adevărat!), „și pe deasupra, și minoră” (Fals! Ea se născuse 8 ianuarie 1987, și nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte la Ili să o cunoască)”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor o au împreună pe Irinuca

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o poveste de dragoste foarte controversată. Faptul cel mai problematic al celor doi a fost diferența mare de vârstă dintre ei.

Cu toate acestea, ei nu au ținut cont de gura lumii și s-au căsătorit, căsătorie din urma căreia avea să rezulte un copil, micuța Irinuca.

Irinel Columbeanu, operat de urgență

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital unde a fost operat, chiar după lansarea celui de al doilea volum al trilogiei sale.

„Mă simt un pic obosit, nu m-am odihnit destul azi-noapte. Dar mă simt bine. Sunt tare curios să iau la cunoștință comentariile celor care vor citi această carte. Acesta este sentimentul domninant curiozitatea, anticiparea părerii cititorilor. Asta mă interesează cel mai mult”, spunea Irinel Columbeanu.