Darren Cahill, anunț de ultima oră despre viitorul Simonei Halep! Ce se întâmplă la începutul lui 2021

Darren Cahill, anunț de ultima oră despre viitorul Simonei Halep! Ce se întâmplă la începutul lui 2021
Este de așteptat ca Simona Halep și Darren Cahill să își continue colaborarea și în 2021

Simona Halep a încheiat sezonul 2020 încă de la începutul lunii octombrie, după eliminarea de la Roland Garros. A fost un an în care jucătoarea din România a evoluat în doar șase turnee. Dintre care a reușit să câștige 3! Dar prestația de la Paris a fost dezamăgitoare, după o eliminare neașteptată în turul 4, cu Iga Swiatek. Simona Halep și-a reluat pregătirile pentru 2021, chiar dacă asupra noului sezon planează foarte multe incertitudini. Chiar Simo a spus că va merge în Australia doar dacă se vor crea anumite condiții de siguranță și de antrenament. Mai exact, o bulă ca la New York, în care jucătorii să aibă voie să meargă la antrenamente.

Simona Halep a ajuns în semifinale la Australian Open 2020, fiind învinsă de Garbine Muguruza

Darren Cahill este omul care poate să îi ofere Simonei Halep cele mai precise informații legate de ceea ce se va întâmpla în Australia. Iar primele vești sunt bune, organizatorii par pregătiți să asigure condițiile pe care le visează Halep. Antrenorul româncei a mai precizat că este de așteptat să se anuleze competițiile de la Sydney și Brisbane. Pentru a se muta la Melbourne, înainte de Australian Open. Așa cum s-a întâmplat și în SUA, cu disputare Cinci Open la New York.

Simona Halep este printre cele mai titrate jucătoare aflate încă în activitate

„Se va întâmpla ca la New York. Trebuie să te izolezi în hotel 24 de ore până primești un test negativ, iar apoi stai în hotel și mergi la centrul de tenis. Practic, stai într-o bulă. Tennis Australia încearcă să facă această bulă și discută cu Guvernul. Problema este că sezonul de tenis din Australia are loc în Brisbane, în Sydney, în Melbourne.

Logistic nu văd cum poate fi organizată o bulă. Probabil carantina va fi în Melbourne și aici va avea loc întreg sezonul. Gândiți-vă că dacă se închid granițele în Brisbane, ce fac jucătorii?”, a spus Darren Cahill la Sen Radio.

Ediția din 2021 a Australian Open este programată să înceapă pe 18 ianuarie, iar șansele ca Simona Halep să participe sunt foarte mari. În 2020, Simona Halep a jucat semifinale la Melbourne, fiind eliminată de Garbine Muguruza. Cea mai bună performanță a româncei la Australian Open a fost finala din 2018, pierdută dramatic în fața Carolinei Wosniacki.

Urmăriți Playtech.ro și pe