Daria, lovitură cruntă pentru Alex Bodi. Ce a făcut rusoaica încă de marți

Daria, lovitură cruntă pentru Alex Bodi. Ce a făcut rusoaica încă de marți
Ce a facut Daria Radionova

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, și-a încheiat, pentru o vreme, socotelile cu țara noastră. Astfel că aceasta a plecat pentru a-și vedea de propria afacere, dar acest lucru a fost ținut departe de ochii publicului.

Daria, lovitură cruntă pentru Alex Bodi

Alex Bodi se află în prezent, în arest preventiv, sub acuzația de proxenetism și trafic de persoane. Deși nu sunt de prea mult timp împreună, iar la mijloc au fost multe scandaluri, între Daria și Bianca Drăgușanu, aceasta a dat de înțeles, de la bun început, că nimic nu o să îi despartă.

De altfel, femeia nu l-a lăsat la greu, ba chiar i-a arătat dragostea și susținerea.

„Dragostea adevărată nu înseamnă să fim inseparabili. Înseamnă să fim separați și nimic să nu se schimbe”, a fost mesajul Daria Radionova, de pe Instagram.

Dacă cu sufletul ea este aici, fizic, Daria este plecată departe. Noua iubită a lui Alex Bodi s-a dus să își rezolve propriile probleme, cât timp el se află în spatele gratiilor. Potrivit Spynews, bruneta ar fi plecat în Anglia încă de marți. Deși ea pretinde că ar fi în casa lui Alex Bodi, în realitatea, ea a plecat la Londra, ca să-și salveze afacerea, acolo unde este și la ora actuală. Aceasta are un magazin de haine, pe care a anunțat că urmează să-l redeschidă, pe 2 decembrie. Din cauza pandemiei de coronavirus, afacerea ei este în pericol, iar acum se luptă să o salveze de la faliment.

Deși acum a postat diferite story-uri pe rețelele de socializare, în care părea singură și îndurerată, în vila lui Alex Bodi, în trecut au mai existat astfel de situații. Astfel că în prima etapă a relației lor, sexy bruneta arăta cum se plimbă cu mașinile lui Alex Bodi prin București, dar adevărul era că ea se afla în Uber.

Ce i-a transmis Biancăi Drăgușanu

Cum s-a aflat că a plecat din România, Daria a ținut să dea replica, pe pagina de Instagram, iar mesajul ei o are ca țintă pe fosta nevastă a lui Bodi, Bianca Drăgușanu.

„Doamne ferește, se vede că pe cineva de tare o deranjează faptul că mă aflu în România că tocmai nu se poate liniști. Acest creier tâmpit nu se poate împaca cu faptul că eu le-am realizat pe toate, pe care le am cu propriile puteri și fără ajutorul cuiva. Să scrieți minciuni – nicidecum nu va schimba situația. Împăcați-vă cu faptul că eu am realizat totul de una singură. Dacă Ia cineva nu s-a primit toate acestea la 40 de ani, asta nu înseamnă că la ai mei 27 ani nu s-a primit.

Pe fotografiile mele și a profesorilor mei la balul de absolvire scrieți că sunt cu bărbați 50+, scrieți că un oarece jucător de fotbal mi-s procurat salonul și acum mi-l ia, căci o aflat că am alt bärbat. Acum însă scrieți că un hindus mi-a fäcut cadou și salonul și magazinul care are 6 copii, de ce nu 10? Doamne, voi chiar sunteți bolnavi! Scrieți că afacerea mi-a luat-o careva hindus ori careva jucător de fotbal, ori pe cine mai născociți voi acolo.

Până acum eram inchișă din cauză de Lockdown, ce veti spune când ne vom deschide acum pe 2 decembrie? Ce, iar mi-au făcut cadou??
Slavă Domnului că sunt și oameni care mă susțin în toate, ințeleg că cineva vrea ca să plec din această țară și să-mi strice dispoziția, dar cum vedeți, în zadar.

Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce impărți. Aceste anunțuri unde scriu că Daria atacă….
Ce NONSENS! Eu de fel nici nu-mi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat pe care vă roagă să-l publicați!!! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru cateva atacuri. Nu mă gândesc la ea, nu e nevoie fiecare postare a mea să o asimilați cu dânsa și să mă provocați. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață.
Nu mă atingeți și lăsați-mă în pace.”, a precizat Daria Radionova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI