Adevărul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o întreține, de fapt

Adevărul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o întreține, de fapt
Viața secretă a Dariei, iubita lui Alex Bodi. Adevărul despre trecutul ei: era întreținută de un milionar indian cu șase copii

Deși până acum se credea că Daria este o femeie independentă, sau cel puțin răsfățată de bărbatul cu care își împarte viața – în prezent, Alex Bodi –  lucrurile stau cu totul altfel. Tânăra ar fi fost finanțată de un indian cu o avere impresionantă și șase copii.

Adevărul despre trecutul Dariei, iubita lui Alex Bodi. Un milionar indian ar fi finanțat-o o lungă perioadă de timp

Daria ar fi fost împreună cu un indian cu mulți bani și șase copii acasă. Acesta ar fi renunțat să o mai întrețină de când a venit în România, dar mai ales de când și-a făcut publică relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Mai mult, potrivit CanCan, i-ar fi pus sechestru pe toate bunurile pe care i le-a dăruit.

Totodată, se pare că datorită misteriorului bărbat Daria a reușit să își deschisă magazinul de haine din Londra, dar și un salon de masaj. Cât despre gențile scumpe de mii de euro și hainele de firmă cu care moldoveanca se laudă pe rețelele de socializare, acestea pot fi trecute la ”chilipiruri” sau categoria ”printre altele”.

Acționa precum actualul partener: tânăra jongla la două capete

În calcul intră și chiria pe care o plătea. Ea locuia în Londra într-un cartier scump, lux pentru care dădea 6.000 de lire sterline, cheltuială suportată de iubitul indian.

Partea surprinzătoare vine acum. Dacă Bodi juca la două capete, când cu Bianca, când cu Daria, alegând-o, cel puțin pentru moment, pe Daria, și cea care îi stă în aceste clipe alături acționa la fel. Conform sursei citate, și după ce l-a cunoscut pe afaceristul român, șatena ar fi încercat să îl țină pe indian cât mai mult lângă ea. Altfel, într-o perioadă, a jonglat la două capete.

Bianca Drăgușanu, declarații fulminante la adresa Dariei

„Cândva, a fost o 🐷 îndrăgostită de lux și genți! Această 🐷 s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această 🐷 este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s!_% orice vede!”, a scris fosta soție a lui Alex Bodi pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva timp.

„Cu toate că are multă experiență în a s!_% și a mânca tot ceea ce vede, drăguța 🐷 nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofiticioasă!… Așa că, «pofticioasa» 🐷 crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”, a completat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI