Alex Bodi, săltat de mascați? Ce percheziții au făcut oamenii legii în această dimineață

Alex Bodi, săltat de mascați? Ce percheziții au făcut oamenii legii în această dimineață
Alex Bodi, probleme mari cu legea. Afaceristul e în vizorul DIICOT

Despărțirea de Bianca Drăgușanu a fost doar începutul șirului de probleme pentru afacerist. Fostului soț al creatoarei de modă i se aduc acuzații extrem de grave. Detalii din caz.

Alex Bodi, în vizorul oamenilor legii

Alex Bodi a fost săltat de mascați în urma unor percheziții, conform observatornews.ro. Acestuia i se aduc acuzații extrem de grave precum trafic de persoane și proxenetism. Operațiunea împotriva rețelelor de crimă organizată a adus sute de percheziții chiar în această dimineață, cu scopul de a destructura grupări specializate în trafic de persoane, proxenetism, camătă, înșelăciune sau șantaj.

Conform surei citate mai sus, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost în vizorul oamenilor legii, iar ulterior ar fi fost săltat de mascați. Oameni suspecți din opt județe ale țării au trecut prin aceste demersuri azi, 11 noiembrie. Detaliile oferite până acum indică faptul că rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop care se află în închisoare, arată DIICOT. Mai multe tinere erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele din ele violate, altele vândute.

Alex Bodi, probleme mari cu legea. Afaceristul a fost în vizorul mascaților în cadrul unor percheziții la rețelele de crimă organizată
Alex Bodi, probleme mari cu legea. Afaceristul a fost în vizorul mascaților în cadrul unor percheziții la rețelele de crimă organizată

Sute de percheziții la rețelele de crimă organizată în 8 județe

Mai exact, procurorii DIICOT Craiova au instituit 23 de percheziții în județele: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Din datele existente s-a stabilit că după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope. Suspectul alături de alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția, atrăgându-le în acest mediu prin metoda cunoscută sub numele de „loverboy” – promisiunea unui viitor comun, sau cu identificarea unui loc de muncă avantajos, profitând astfel de vulnerabilitatea lor, naivitatea sau lipsa de educație. Sub coordonarea liderului s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în traficul de persoane, tafic de minori și proxenetism și șantaj, în consecința plății unor taxe de protecție.

Victime – sechestrate, bătute și violate

Un comunicat al DIICOT arată că victimele care refuzau să pratice prostituția după ce erau transportate în străinătate erau sechestrate și supuse unor violențe extreme și/sau violuri pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență și să execute dorințele șefului. Tinerele au fost ținute în imobile închiriate de cele mai multe ori și transportate zilnic la locurile unde erau obligate să întrețină relații sexuale cu diferiți clienți.

Acestea erau controlate/supravegheate în permanență, iar banii de pe urma raporturilor intime cu alte persoane le luau în totalitate membrii grupării. Cercetările au arătat că victimele au fost exploatate în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei – raza orașelor: Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt, dar și în alte state europene: Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI