20 mart. 2024 | 17:00

Daniela Nane și-a scos iubitul la avanpremiera filmului “Băieții buni ajung în rai”: “Sunt bine” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Daniela Nane și-a scos iubitul la avanpremiera filmului “Băieții buni ajung în rai”: “Sunt bine” VIDEO EXCLUSIV

Daniela Nane a divorțat în secret de Adrian Cioroianu, iar după ce a fost surprinsă în compania noului partener de viață, tenorul Octavian Ene, actrița a anunțat pe rețelele de socializare că este o femeie divorțată. Luni seara, Daniela Nane și Octavian Ene au venit împreună la avanpremiera filmului “Băieții buni ajung în rai”, pelicula urmând să intre în cinematografe din 22 martie. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, actrița a vorbit în detaliu despre proiectele profesionale, rezumându-se să confirme că este bine după divorț.

Daniela Nane: “Daniela Nane: “Am refuzat chiar ce nu era de jucat”

Vedeta nu a dorit să vorbească nimic despre partenerul său de viață, susținând chiar faptul că nu au proiecte comune, în timp ce Octavian promoveaza pe facebook concertul extraordinar Iubire și Lumină programat pe 13 aprilie la Galați, unde vor urca pe scenă mai mulți artiști, printre care se numără tenorul, dar și Daniela Nane.

Daniela Nane a fost tot timpul discretă cu viața privată și nu a făcut excepție nici acum. Surprinși de paparazzi sărutându-se pe Calea Victoriei, actrița a clarificat pe facebook situația, anunțând că este divorțată. Octavian Ene este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii.

De remarcat este faptul că la Teatrul Muzical Ambasadorii, director artistic este chiar actrița Daniela Nane.

Ne întâlnim la avanpremiera unui film românesc “Băieții buni ajung în rai”.

Îmi face plăcere să vin la acest film, pentru că îl știu pe Radu Potcoavă de foarte multă vreme, am făcut un proiect împreună acum foarte mulți ani, un film de lungmetraj.

Nu am mai lucrat de atunci cu el. Sunt foarte curioasă cum a ieșit filmul, înțeleg că sunt numai recenzii bune. Oamenii cu care am vorbit au fost foarte încântați de film.

De-a lungul timpului ați avut și roluri pe care le-ați refuzat?

Da, am refuzat roluri, dar destul de rar, pentru că oricum rolurile sunt puține și atunci am refuzat chiar ce nu era de jucat, nu știu, dar, în principiu, dacă e un regizor bun, care știi că a făcut performanță, că face filme faine, chiar dacă e un rol mic, îmi face plăcere să lucrez.

Am lucrat și cu studenți și, de cele mai multe ori, îi încurajez în proiectele lor, dar de refuzat, foarte rar am refuzat roluri, dar nu îmi pare rău.

Citește și: Afacerea surprinzătoare din care Dan Negru câștigă mii de euro lunar. Câți bani a plătit pe ”monstrul agricol”, cel mai puternic tractor din lume: ”Și-l conduce singur, are permis!” EXCLUSIV  

Daniela Nane a jucat în două filme românești

În ce proiecte vă vedem la teatru și ce noutăți există pe partea de film sau seriale?

Weekendul acesta am jucat Platonov la Bulandra, iar pe partea de film aștept câteva premiere de care sunt sigură că o să mă bucur foarte mult. Din 10 aprilie va fi lansat filmul Horia al Anei Maria Comănescu, care este o regizoare pe care o iubesc foarte mult.

Nu doar că este al doilea proiect pe care îl facem împreună, primul a fost “Pipa, sexul și omleta”, un scurtmetraj care a avut mare succes și la public și la festivaluri, dar este o femeie inteligentă, frumoasă, are gust, nu știu, am așa o afinitate foarte mare pentru ea, iar filmul este o comedie care va prinde foarte mult la public, sunt convinsă.

Apoi premieră cu Igor Cobileanski un lungmetraj care se numește Homatogen, nu știu când va avea premiera, dar îl aștept cu mare nerăbdare. Am mai făcut niște proiecte cu alți regizori, dar despre care nu pot vorbi acum, când vor fi lansate, vom vorbi la timpul potrivit.

Am mai jucat în Miami Bici 2, m-a rugat Codin Maticiuc să vin pentru 2 zile de filmare în comedia lui Miami Bici 2 și mi-a făcut plăcere să merg. Am jucat rolul bunicii unuia dintre copii, bunica lui din tinerețe.

Daniela Nane este fericită după divorț

Pe plan personal, au fost schimbări. Cum ați trecut peste divorț?

Nu comentez. Sunt bine.

Aveți vreun proiect în comun cu partenerul dumneavostră de viață? Este tot în zona artistică, fiind tenor.

Nu avem proiecte comune deocamdată, pentru că el are o cu totul altă profesie.

Ne puteți spune cum v-ați cunoscut și cum i-ați dat o șansă?

Nu.

Citește și: Ileana Stana Ionescu are 87 de ani, iar soțul ei 96. Cele 5 secrete ale longevității, alimentul pe care îl evită total: ”Nu ne mai batem capul!”. Câți bani primesc la pensie EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

 

 

 

 

 

 

 

Digisport.ro
Sorana Cîrstea a confirmat relația. Cum l-a numit pe partenerul său
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Netflix, cel mai așteptat film al lunii octombrie. O dramă romantică
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Mașinile care dispar. E ordin de la UE
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Avertisment pentru toți românii care iau salariul pe card. Mută imediat banii din acel cont!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro