Cum arată Daniela Gyorfi acum. Fanii o acuză că s-a desfigurat de la atâtea operații estetice

Cum arată Daniela Gyorfi acum. Fanii o acuză că s-a desfigurat de la atâtea operații estetice
Cum arată Daniela Gyorfi acum? Fanii nu sunt de acord cu schimbările estetice făcute

Imaginea Danielei Gyorfi este în continuare un subect mult discutat în mediul online. Fanii celebrei cântărețe de manele susțin încă o dată că vizitele la medicul estetician nu i-au adus nimic bun, ba chiar mulți dintre ei spunându-i că s-a desfigurat.

Cum arată Daniela Gyorfi acum? Fanii nu sunt de acord cu schimbările estetice făcute

Fanii o pun din nou la zid pe cunoscuta cântăreață de manele. Daniela este una din puținele femei care au răzbit în sfera genului muzical ales încă de mulți ani. De asemenea, este și una dintre persoanele publice care nu s-a implicat deloc în scandaluri de orice fel în decursul carierei. Deși majoritatea o felicită pentru felul în care a abordat acest domeniu și pentru familia și căsnicia superbă, alții o crtică extrem de tare pe motivul exagerării când vine vorba de aspectul fizic.

Daniela Gyorfi atunci vs acum
Daniela Gyorfi atunci vs acum

Solista a fost extrem de transparentă mereu și a recunoscut publicului larg ce operații estetice și-a făcut și unde, iar atunci când a fost provocată să se demacheze în direct a făcut-o cu plăcere de fiecare dată. Ea a recunoscut că a făcut sacrificii mari pentru a avut un trup de invidiat și nu a ascuns niciodată eforturile sale de a rămâne încă tânără – diete draconice, tratamente costisitoare sau intervenții chirurgicale.

Recent, blondina a reușit să-i șocheze pe cei mai mulți dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare cu noua sa fotografie. Aceasta pare cu mult mai slabă, iar fanii susțin că a intervenit din nou în zona feței, chipul artistei părând mai definit, iar pomeții mai plini.

‘Doamne ce ti-ai facut???”, „Sper ca e un filtru”, „Iertare pentru indrazneala de a comenta…dar cred ca la buze e putin cam mult!”, „Am crezut ca e genul de poză unde trebuie să indentifici greșelile”, „Eu nu te-am recunoscut!”, „Ferească Dumnezeu, te-ai desfigurat pe bani ….. Doamne, Iartă-mă ca nu vreau sa fiu rea dar arați precum o vrăjitoare … îți ies in evidență pomeții’, au fost doar câteva din comentariile adresate postării vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Glamour hairstyle by @adi.constantinn ❤ ?Premium Tape-In Hair Extensions: @adi.constantinn @adiconstantinbeautyline

O postare distribuită de DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) pe

„De acum vreo 15 ani am început să îmi fac odată pe an”

„Prima mea ajustare a fost la sâni. Restul, cu botoxul, de acum vreo 15 ani am început să îmi fac odată pe an sau mai puțin, în funcție de substanță, de cât a ținut. Mi-am făcut și umplere de cearcăne acum vreo 4 ani de zile. Nu este un chin, este absolut ceva normal, dacă ai riduri, există niște tehnici. De exemplu, sprâncenele mi-au căzut la un moment dat, cade arcada. (…) Pe mine pielea mă deranjează. Cred că și de la soare și de la mănuși”
Daniela Gyorfi

Ultima intervenție făcută de vedetă a fost la nivelul mâinilor, pentru a le oferi un aspect mai tânăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI