Daniela Gyorfi, un munte de tristețe chiar de ziua ei naștere: ‘Mi-e dor de mama’. Ce cadouri scumpe primea EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, un munte de tristețe chiar de ziua ei naștere: ‘Mi-e dor de mama’. Ce cadouri scumpe primea EXCLUSIV
Daniela Gyorfi, un munte de tristețe chiar de ziua ei naștere

Artista Daniela Gyorfi, care astăzi a împlinit 53 de ani, a primit din partea fetiței și a iubitului ei o felicitare, dar și un imens buchet de trandafiri. Iar prietenii au răsfățat-o cu mesaje emoționante. Însă, celebra sărbătorită susține că cel mai valoros cadou rămâne îmbrățișarea unei mame: ”Mi-e dor de îmbrățișările mamei mele, care mă pupa dimineața, și-mi ura ”La Mulți ani!”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Daniela Gyorfi, un munte de tristețe chiar de ziua ei naștere

Daniela Gyorfi s-a serbat astăzi doar alături de fiică și de iubitul care îi este și impresar, George Tal:

”Maria și George mi-au făcut cadou un buchet de trandafiri și o felicitare. Acum suntem cu școala online, din cauza pandemiei, suntem un pic supărați. O să petrecem, probabil, undeva, la sfârșit de săptămână. Dar, azi nu facem niciun chef, nu avem unde și când, sunt restricții”.

”Mi-e dor de vremurile când mama mă pupa dimineața și-mi ura ”La mulți ani!”

Solista Daniela Gyorfi și-a amintit cu nostalgie de Anica, măicuța ei care s-a stins din viață în urmă cu șapte ani, după o lungă suferință:

”Mi-e dor de vremurile când mama mă pupa dimineața și-mi ura ”La mulți ani!”. Cuvântul mamei și dragostea ei îmi lipsesc foarte mult. Această zi nu mai este atât de fericită ca pe vremea când ea trăia, când o știam, aici, cu noi. Pentru mine, cea mai importantă rămâne familia. Nu am tot ce mi-aș dori, dar sunt fericită cu familia pe care o am și că suntem sănătoși”, ne-a mai declarat celebra sărbătorită, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Mamei îi puneam în mână toți banii pe care îi câștigam din muzică”

Solista de top a avut o legătură foarte strânsă cu măicuța ei, care, din cauza unui accident casnic, rămăsese imobilizată la pat. De atunci, Daniela i-a fost singurul sprijin:

”Mamei îi puneam în mână toți banii pe care îi câștigam din muzică. De ziua mea, într-un an, ea mi-a dăruit o mașină Dacia. Așa am fost nevoită să dau pentru carnet auto. Iar în alt an mi-a oferit o haină din blană, voia să mă știe elegantă. Oho, în anii 90, era mare lucru să ai o haină din blană, acum, însă, nu mai înseamnă nimic”, ni s-a mai confesat Daniela Gyorfi, pentru Playtech.ro.

Mama Danielei Gyorfi  a paralizat după ce a căzut de pe o scară

Anica, mama Danielei, a povestit, la Kanal D, cu câțiva ani înainte a părăsi această lume, despre accidentul care a țintuit-o pe viață la pat:

”Am alunecat de pe scară, voiam să șterg un tablou. Aveam o scară pe afară și m-am agățat de scară și țin minte că mi-a alunecat piciorul drept și apoi stângul și am venit în vârfurile picioarelor și m-am lovit de o bară. Nu mi-am simțit picioarele de atunci. O vecină m-a tras de picioare și i-am spus să mă lase așa. M-am lovit la coloană la vertebră și s-a secționat măduva, dar nu în totalitate. Am avut ghinion că nu a fost doctorul Panoza lângă mine, a fost altcineva, poate mergeam acum într-un cadru, ceva. De atunci am făcut 30 de operații.

Daniela s-a chinuit cu mine timp de 10 ani, zi de zi. Divorțasem de vreo patru ani. Tatăl ei a ajutat-o cu ce a putut, îi cumpăra caiete, haine. Daniela mă întorcea, ea mă spăla, ea îmi spăla scutecele, așa mică cum era ea. În 82 am dat în septicemie, doctorii au trimis-o pe Daniela acasă, să îmi pregătească lucrurile pentru înmormântare. dar mi-am revenit, pentru Daniela. Cum puteam s-o las așa? Mă visez mergând, mă visez făcând treabă în casă, la serviciu. Sunt oameni mult mai rău decât mine, mă impresionează”.

Daniela Gyorfi: ”Avem și noi niște evenimente programate, dar s-au dus naibii și alea”

Solista a muncit toată vara pe Litoral, unde a susținut zeci de recitaluri, la localurile de la malul mării. Însă, odată cu creșterea alarmantă a numărului de bolnavi Covid-19, ajuns la peste 10.000 de cazuri, Daniela va intra, din nou, în șomaj:

”Aveam și noi niște evenimente programate, s-au dus naibii și alea. Deocamdată, nu mai e nimic, să vedem dacă ni se oferă recitaluri în afara Bucureștiului, unde poate mai e voie să se organizeze ceva”, ne-a mai declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru Playtech.ro.