Daniela Gyorfi s-a transformat total. Este aproape de nerecunoscut, fanii sunt uluiți

Daniela Gyorfi și-a surprins fanii în ultima apariție pe rețelele sociale. Ea a fost des criticată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut, iar fanii i-au transmis mereu că ar trebui să se oprească, pentru că nu mai e deloc naturală.

Daniela Gyorfi, apariție șocantă

Obișnuită cu schimbările, Daniela Gyorfi a decis să renunțe la blondul care a consacrat-o. Vedeta a renunțat la breton și a mers pe o nuanță mai naturală, un șaten închis. În plus, cântăreața a apelat și la extensii din păr natural.

Cu toate acestea, fanii nu au fost mulțumiti nici de data aceasta. Ei i-au transmis vedetei să revină la blond, pentru că o avantaja mai mult. Printre comentarii s-au numărat fani care i-au spus artistei că noua transformare este foarte urâtă și că o îmbătrânește.

Alții i-au spus că regretă că a intrat în „mirajul” operațiilor estetice.

„No hate …dar urâta transformare ?? zici ca ai 60 de ani din păcate .Mult mai frumoasa erai înainte ….Păcat !!!/ Ce frumoasă ai fi fost fără buzele acelea mari!!! Dar eu apreciez felul tău de a fi, păcat ca te-ai lăsat atrasă de acest miraj al operațiilor estetice.”, au spus internauții.

Vedeta nu le-a răspuns fanilor, semn că nu bagă în seamă comentariile răutăcioase și că nu țin cont de părerea nimănui, atunci când vine vorba despre propriul stil și look.

Daniela Gyorfi și-a convins soțul să își facă implant de păr

Artista și-a convins soțul să își facă un implant de păr. Ea a glumit, invitată într-o emisiune, că din cauza faptului că glumește prea mult, soțului ei i-a căzut părul.

„Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis”, a declarat artista.

Cei doi nu se feresc să vorbească despre problemele lor. În plus, cei doi se tachinează cu fiecare ocazie. George Tal, soțul cântăreței, a declarat că Daniela vorbește foarte mult.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a spus George Tal în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună o fetiță, iar relația lor este mai strânsă ca niciodată. Totuși, niciunul dintre ei nu pretinde că ar avea relația perfectă. Ambii recunosc că în cuplul lor există discuții și părți mai puțin frumoase.

“În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape”, a spus George Tal.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI