12 oct. 2022 | 14:11

Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani. Care a fost aniversarea care a marcat-o. „Eram foarte sărace” EXCLUSIV

Monden
Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani. Care a fost aniversarea care a marcat-o. „Eram foarte sărace” EXCLUSIV
Aniversarea care a afectat-o foarte mult pe Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi va fi numai pe drumuri toată săptămâna, motiv penru care artista care astăzi a împlinit 54 de ani nu-și va sărbători ziua de naștere. În fiecare an, cu această ocazie, potrivit mărturirsirilor făcute în exclusivitate pentru playtech, ro, ea își amintește de aniversarea care a marcat-o, când mama sa i-a făcut cadou prima mașină, o Dacie veche, și o haină de blană, dat fiind faptul că până atunci fuseseră foarte sărace.

Ce își dorește Daniela Gyorfi de ziua ei

Daniela Gyorfi are în prezent tot ceea ce-și dorește, mai precis o familie frumoassă, trei apartamente, ceva bani în cont și foarte multe concerte. Artista a împlinit astăzi 54 de ani, un nou prilej de a-și aminti despre aniversarea care a marcat-o și pe care nu o va uita niciodată.

Mai precis, artista ne-a mărturisit că la împlinirea vârstei de 24 de ani, mama sa i-a făcut cadou prima ei mașină și o haină de blană și că până atunci fuseseră foarte sărace.

„Ziua de naștere care m-a marcat, a fost atunci când am făcut 24 de ani, iar mama mi-a făcut cadou o mașină și o haină de blană. Chiar dacă nu era o mașină nouă, ci o Dacie mai veche, la mâna a doua, pe mine m-a marcat în primul rând gestul ei.

Eram în turneu în țară, iar mama mă tot întreba ce vreau. M-a impresionat. Nu mă așteptam, până atunci eram foarte sărace, iar viața s-a sucit și ni s-a schimbat.

Am schimbat foarte multe mașini de-a lungul timpului, dar aceea a fost una specială”, a declarat Daniela Gyorfi în exclusivitate pentru playtech.ro.

„E ceva nou, e altceva”

Mama artistei s-a stins din viață în urmă cu opt ani, după o suferință lungă, dat fiind faptul că rămăsese paralizată după ce a căzut de pe o scară.

Cele două, mamă și fiică, foarte sărace în trecut, au muncit din greu pentru a nu mai avea „grija zilei de mâine”, iar după ce femeia care i-a dat viață artistei a murit, aceasta a rămas cu o moștenire de cinci case.

În prezent, Daniela mai are doar două apartamente unite din ce i-a lăsat mama sa, la parterul unui bloc mai vechi, cele cu o semnificație aparte, pentru că acolo și-a petrecut ani buni din viață.

Artista a reușit însă la începutul acestui an să-și cumpere o locuință de lux, cu curte, la Corbeanca, de care este foarte mândră.

„Ne-am mutat de câteva luni, e ceva nou, e altceva. Stăm undeva prin Corbeanca, tot într-un apartament, dar unde avem și curtea noastră. Pe celălalt l-am închiriat”, a spus artista.

Motivul pentru care nu-și poate sărbători ziua de naștere

Altfel, Daniela Gyorfi ne-a mărturisit că nici astăzi și nici în week-end, nu-și va putea aniversa ziua sa de naștere.

„Nu-mi pot serba ziua cu vreo petrecere, iar cadoul mi-l voi face poate abia în iarnă, în ianuarie, și anume o săptămână cu George și cu Maria la SPA. Astăzi am numai filmări, iar în fiecare zi din week-end mai multe concerte”, a adăugat aceasta.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro