Daniela Gyorfi, despre anii grei ai copilăriei: „De Moş Nicolae, nu primeam dulciuri”. Pe câți bani cântă, însă, de Revelion, în Anglia EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, despre anii grei ai copilăriei: „De Moş Nicolae, nu primeam dulciuri”. Pe câți bani cântă, însă, de Revelion, în Anglia EXCLUSIV
Daniela Gyorfi, despre anii grei ai copilariei De Mos Nicolae, nu primeam dulciuri. Pe cati bani canta, insa, de Revelion, in Anglia EXCLUSIV

Solista Daniela Gyorfi are tot ce și-a dorit. A câștigat din muzică sute de mii de euro, iar vara trecută și-a achiziționat un apartament spațios, într-un bloc cochet din Otopeni. Nu uită însă de unde a plecat. Chiar dacă acum primește cadouri scumpe, de Moș Nicolae, în copilărie învățase să se bucure de orice mic dar: ”Dacă primeai o ciocolată, era beton!”, povestește Daniela, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum își răsfăța mama, de Sărbători

Moș Nicolae a fost tare darnic anul acesta cu Daniela Gyorfi, căci a primit daruri frumoase în ghetuțe, dar a și oferit, la rându-i, din belșug.

În plus, a aflat de la avocați că are de primit în jur de 100.000 de euro, despăgubire pentru un teren care i-a aparținut, cândva, mamei ei, și de care Dana nici că a avut habar.

Solista a dat însă timpul înapoi și și-a amintit de vremurile cu lipsuri financiare, când locuia doar cu mama ei, imobilizată la pat, în urma unui accident casnic:

„Pe vremea mea, în copilărie, nu primeam dulciuri, nici nu prea erau, pe atunci, ci mere, nuci sau portocale. Iar dacă primeai o ciocolată erai beton!

Când am început să câștig bani din muzică și mi-a mers bine, pe plan financiar, îmi răsfățam mama. Îi cumpăram parfumuri, le adora, sau tot ce îi mai plăcea ei îi luam”, ne-a mai mărturisit Daniela Gyorfi.

Unde vrea să petreacă de Crăciun, alături de iubit și de fiica lor

Daniela Gyorfi s-a bucurat de primul Moș Nicolae în casă nouă, un apartament spațios, pe care ea și George Tal l-au achiziționat vara trecută. Recunoaște că încă nu e gata și că mai are de decorat și de mobilat, dar le va face, treptat, în timp, ca să aleagă lucrurile după pofta inimii:

„Ne-am mutat în casă nouă, e tare frumos, am mai aranjat din vară până acum. Ne-am luat dulapul de bucătărie, paturile, masa și canapeaua pentru living, din Reghin, acolo sunt câteva magazine de mobilă foarte frumoase.

Decorațiunile vreau însă să le aleg din străinătate, când mai ies cu spectacolele, să caut în magazinele de acolo, ceva, așa, mai pe placul meu, și care să se asorteze cu mobila.

Nu vom face brad în casă, iarna aceasta, avem unul în curte, cred că îl vom împodobi pe acela, punem și câteva beculețe, ca să facem economie la curent.

Iar de Crăciun, nu știu dacă vom rămâne acasă, cred că vom pleca în Germania, așa ne dorim, să vedem cum o să ne iasă”, ne-a mai mărturisit cântăreața, pentru Playtech Știri.

De Revelion, cântă la un restaurant din Anglia. Pe câți bani și cât costă biletul la show-ul ei

Daniela Gyorfi este așteptată, de Revelion, în Anglia:

„Pe 31 decembrie seara voi fi la un restaurant din Londra, unde voi cânta toate genurile muzicale pentru românii stabiliți acolo.

Îmi plac aceste petreceri, lumea se distrează, toți sunt îmbrăcați elegant, e multă voie-bună, mă simt foarte bine în acea atmosferă, zici că ești acasă”, a mai adăugat Daniela Gyorfi pentru Playtech Știri.

Prețul unui bilet, la spectacolul ei, „O noapte de poveste și de povestit”, care durează 8 ore, de la 20.00 la 4.00, costă 150 de lire, dar este inclusă și cina de Revelion. Iar la miezul nopții, petrecăreții se vor bucura, în fața localului, de un superb foc de artificii. Onorariul artistei ar fi, potrivit apropiaților ei, de peste 2.000 de euro.

Urmăriți Playtech.ro și pe