Daniela Crudu, apariție de senzație în București. A dat 100.000 de euro pe mașina de lux: toți oamenii au întors privirile

de: Dumitrache Diana
03 12. 2020

Ce criză economică, ce pandemie de coronavirus?! Daniela Crudu a avut o apariţie de senzaţie pe străzile din Bucureşti. A dat 100.000 de euro pe maşina de lux, dar a meritat pentru că bruneta întoarce toate privirile în trafic.

Ce bolid şi-a luat Daniela Crudu

Pentru unii se pare că nu există criză economică. Daniela Crudu a avut o apariţie de senzaţie în Bucureşti cu noul bolid. Fosta asistentă TV a lui Capatos a economisit o avere pe care a cheltuit-o dintr-un foc. Mai exact, bruneta a dat 100.000 de euro pe maşina sa de lux albastră.

Desigur, toată lumea se întreabă acum din ce a reuşit Cruduţa să strângă atâţia bani, mai ales că de aproape un an aceasta nu a mai apărut pe la evenimente sau emisiuni. Îmbrăcată la patru ace, aşa cum ne-a obişnuit, aceasta şi-a luat sora, Ana Crudu, şi au plecat cu treaba prin oraş, scriu cei de la Ciao.ro. Au oprit la o benzinărie, apoi au plecat, spre o firmă de colantari auto.

Ce mai?! Danielei Crudu îi merge de minune. Mândră de noua achiziţie, fosta asistentă TV a postat şi pe Instagram imagini cu maşina.

„Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc!

Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră. Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele.

Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț”.

Daniela Crudu, ajutată financiar de mama sa

Deşi nu mai produce bani din luna martie, Cruduţa nu pare afectată de acest lucru. Asta pentru că mama sa a lucrat, ani de zile, în Italia şi îşi ajută cele două fete financiar. Pe perioada pandemiei, se pare că femeia s-a mutat cu Daniela.

“Doamna Florentina locuiește la Daniela. Nu s-a întors, momentan, înapoi la muncă în Italia, așteaptă să treacă de tot această pandemie. Are și dânsa o vârstă și îi este frică de ce e mai rău. Cruduța nu mai are niciun ban, dar nu își face griji pentru că mama sa a agonisit o sumă frumușică de bani în Italia și trăiesc amândouă din economii”, a spus un apropiat al familiei Crudu.