Ce mașină și-a cumpărat Daniela Crudu. A întors toate privirile pe stradă

Ce mașină și-a cumpărat Daniela Crudu. A întors toate privirile pe stradă
Daniela Crudu si-a schimbat masina

S-a aflat ce mașină și-a cumpărat Daniela Crudu. Vedeta își etalează cu mândrie și aroganță noua mașină, cumpărată de curând. Fosta asistentă TV conduce acum un adevărat bolid de lux.

Daniela Crudu și-a cumpărat bolid de lux. De unde a avut să dea Cruduța 100000 de euro pe noua achiziție

Daniela Crudu și-a cumpărat mașină și se plimbă mândră cu ea pe străzile din București. Fosta asistentă nu și-a cumpărat orice automobil, ci unul de lux.

Daniela Crudu nu este afectată din punct de vedere financiar de epidemia de coronavirus care a pus stăpânire pe România. Ca drept dovadă stau aroganțele pe care le face frumoasa brunetă, fără să se gândească la nimic altecva.

Daniela Crudu a pozat cu noua achizitie
Daniela Crudu a pozat cu noua achizitie

Danile Crudu nu mai apre la TV. De unde ar face banii

Deși fosta asistentă TV nu mai apare pe micul ecran și nu are nici altă muncă, frumoasa brunetă nu duce lipsă de fonduri în această perioadă. Daniela Crudu ar trăi în această perioadă din contractele de imagine, care nu sunt deloc puține la număr și, în plus, sunt foarte bine plătite.

Danilea Crudu, în afară de vacanțele de lux pe care și le permite și din care  pozează extrem de incitant, are și obiecte vestimentare foarte scumpe. Cu toate astea se pare că banii nu sunt o problemă, căci acum a mai făcut un gest de invidiat pentru foarte mulți oameni cu bani, nu vorbim de muritorii de rând.

Daniela Crudu își satisface toate poftele

Astfel, se pare că Daniela Crudu nu se uită la bani și își trăiește viața așa cum își dorește de fiecare dată. Acum Daniela Crudu a mai bifat un obiectiv de pe agenda sa.

Frumoasa vedetă se mândrește acum pe rețelele de socializare cu o nouă achiziție de lux. Este vorba despre un autoturism foarte scump, un adevărat bolid de lux, al cărui preț se ridică la aproape 100.000 de euro.

Daniela Crudu va intra în posesia mașinii în scurt timp

În așa fel, sfârșitul de săptămână se pare că o va prinde pe Cruduța la volanul unui nou bolid de lux, hotărâtă să străbată cu el străzile Bucureștiului. Însă, până atunci, bruneta se laudă mai întâi cu noua achiziție doar pe Instagram, acolo unde fanii s-au grăbit care mai de care să o felicite pentru reușita sa.

Se pare că soarele a răsărit și pe strada Danielei Crudu, întrucât își permite luxul de a face mereu ce își dorește, spre invidia multora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI