Daniel Tudor, patiserul care a smuls ropote de aplauze la Românii au Talent. Povestea lui le-a adus lacrimi în ochi tuturor

Daniel Tudor, patiserul de la Românii au Talent care a fost aplaudat la scenă deschisă

Daniel Tudor își petrece toată ziua înconjurat de fel de fel de esențe, făină și zahăr, dar face ce face cu plăcere. Deși nevoit să muncească de la 16 ani ca să-și poată întreține familia, nu a uitat de prima lui dragoste – muzica. Tânărul a reușit să îi surprindă pe jurați și i-a făcut pe Smiley să facă destăinuiri surpriză.

Daniel Tudor, patiserul de la Românii au Talent care a emoționat pe toată lumea

Daniel Tudor a uimit pe toată lumea! Deși este patiser de meserie, are o pasiune ascunsă. În timp ce coace de zor, acesta cântă într-o veselie și își încântă colegii. Din fericire, nu și-a dat seama acum că este talentat. În trecut, și-a încercat norocul și la Vocea României. Anul acesta a crezut că este unul norocos, iar după ce a părăsit echipa lui Smiley, s-a decis să încerce și la Românii au Talent. Soarele se pare că este pe strada lui, pentru că jurații i-au dat 4 de Da, iar acum pleacă acasă cu și mai multe vise și speranțe că totul va deveni realitate și că va reuși în cele din urmă să trăiască doar din muzică.

Din păcate, viața lui nu a fost una foarte frumoasă și liniștită. Mama sa a murit pe când era doar un adolescent, iar el a rămas capul familiei. Daniel s-a angajat de la 16 ani, iar de atunci aduce o sursă importantă de bani în familia lui. El îi are în grijă pe tatăl lui și pe cei doi frați gemeni, în vârstă de 16 ani. „M-am simțit în elementul meu, juriului i-a plăcut, mie mi-a plăcut”, a mai spus tânărul.

Daniel Tudor, patiserul de la Românii au Talent care a uimit pe toată lumea cu povestea lui de viață
Daniel Tudor, patiserul de la Românii au Talent care a uimit pe toată lumea cu povestea lui de viață

„Am ajuns să lucrez din întâmplare în patiserie”

„Am ajuns să lucrez la întâmplare în patiserie, mi-a trebuit un loc de muncă. Am lucrat de la o vârstă tântără, de la 16 ani mama a decedat și a trebuit sa am grijă de frații mei gemeni de 16 ani. Oamnii care trec printr-un necaz ori îi devastează ori îi întărește. Cred că pe mine m-a întârit. Îmi place ce fac, îmi amintește de copilărie și de mama și bunica mea. Îmi place ce fac, nu mă duc la muncă doar pentru că-mi trebuie. Lucrez, mai ascult muzică, trece timpul altfel, de la un timp îmi place și să cânt în public, sa fac alți oameni să se simtă bine prin muzică”
Daniel Tudor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI