Lacrimi de fericire la Românii au Talent. Ce se întâmplă acum pe Pro TV – LIVE TEXT

Emisiunea Românii au Talent de la Pro Tv - ediția de vineri 28 februarie.

Vineri seară, cu începere de la orele 20:30, Pro TV aduce în casele românilor o nouă ediție spectaculoasă a show-ului devenit deja tradițional înaintea weekend-ului. Așa cum probabil ați ghicit deja, este vorba despre Românii au Talent, emisiunea în care cei mai talentați concurenți se întrec pentru a-i cuceri pe telespectatori, dar și pentru a pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

UPDATE: Roman Kricheli a venit cu o premieră – un show de yoga. Israelul iubește relaxarea în seara asta, pe scena de la Românii au Talent. Emisiunea și-a luat adio de la Români cu 4 de DA pentru Roman și cu o curiozitate imensă a tuturor pentru ce va mai face acesta în etapa următoare.

Românii au Talent contorsioniști
Românii au Talent contorsioniști

UPDATE: Primul inventator al serii a făcut ravagii, dar cu toate astea a primit DA numai de la Andra, Florin și Andi. Mihai Petre nu a fost impresionat de rachete.

UPDATE: Cristina Pucean și-a făcut curaj să vină la Românii au Talent. Dansatoarea maneliștilor se poate lăuda acum și cu 4 de DA la show-ul de preferat al românilor.

UPDATE: Călugăru Daria Maria l-a șocat pe Smiley cu mișcările sale pe hoverboard. Mișcările sale perfect făcute pe ritm și coregrafia fără cusur i-au adus nu doar 4 de DA, dar și aprecierea tuturor pentru curajul și inventivitatea de care a dat dovadă și marele Golden Buzz oferit de Smiley și Bartoș.”Don’t let me down este un mesaj care-mi aduce aminte de bunicii mei și de speranța că ei sunt bine acolo lângă Dumnezeu.”

UPDATE: Mureșan Grigore a făcut 9 ore pe drum până la București, a spus acesta cu literă de lege. Grigore Curentatu’, așa cum le-a spus juraților să îl numească, a făcut spectatorii să râdă…și atât. Din păcate, a făcut cale întoarsă, fără voturi pozitive.

UPDATE: Vitan Augustin are 16 ani, este din Onești și-a început bine cariera. 4 de DA pentru tânărul care încă își caută familia.

UPDATE: Un acvariu și multe ipoteze – asta au văzut spectatorii și jurații înainte ca Cinmay Prahbu să-și facă apariția. Pyramink au fost senzația serii pentru Andi. În tensiunea momentului, sub apă, calm și extrem de concentrat…a reușit să rezolve în timp record 7 dintre figurine, până cnd aerul inhalat i s-a terminat. Efortul lui i-a adus 3 de DA, Mihai Petre nefiind impresionat de prestația aferentă.

UPDATE: Prima pianistă a serii a cuprins sala de emoții cu o piesă extrem de cunoscută. Emilia Bulgariu a reușit să ia cu lejeritate cele 4 voturi din partea juraților.

UPDATE: Bogdan și Andrei au venit din Ucraina cu un număr de acrobație care i-a făcut pe cei mai mulți să nu-și mai poată muta privirea de la ei. Sportivii au părăsit scena cu 4 de DA.

Andrei și Bogdan din Ucraina au făcut pielea de găină moderatorilor și juraților
Andrei și Bogdan din Ucraina au făcut pielea de găină moderatorilor și juraților

UPDATE: Livia Pisăliță din Câmpina a surprins cu dezinvoltura sa la doar 12 ani. Nu i-au trebuit decât câteva măsuri în care să-i cucerească definititv pe cei din juriu. Micuța divă vede următoarea etapă cu 4 de DA.

UPDATE: Daniel Tudor e patiser, dar a uimit cu vocea lui. Patru de DA l-au dus în etapa următoare!

UPDATE: Emoționat și fericit de experiență a pășit Giani Crăciun pe scenă. Puștiul de doar 16 ani a reușit să creeze o atmosferă superbă doar cu ajutorul clarinetului său pentru care a luat 4 de DA.

UPDATE: E clar, e seara dansului! Michael Jackson e cu noi, la fel ca și ieșenii. Aceștia au plecat acasă fericiți, dar cu 3 de Da.

UPDATE: Ucraina e cu noi! Tată și fiu, surprinderea serii. Deși mulți au crezut că vor dansa, cei doi au făcut câteva acrobații creu de crezut, care i-au adus în cele din urmă în etapa următoare.

UPDATE:  Un grup de dansuri populare din Republica Moldova a încins scena show-ului de talente și a ridicat spectatorii în picioare. „A doua tinerețe” a părăsit România cu 4 de DA.

UPDATE: Anda Tătar a deschis seara de la Românii au Talent! Micuța elevă a ales să danseze, lucru pe care-l face de la 2 ani și jumătate. Aceasta a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE: Andra a mizat în seara asta pe ceva elegant, o vestimentație cu inserții strălucitoare.

Românii au Talent 28 februarie
Românii au Talent 28 februarie

Emisiunea Românii au Talent de la Pro Tv – ediția de vineri 28 februarie

Exigențele celor patru jurați au crescut semnificativ și nici nu se putea altfel, având în vedere că producția a ajuns la cel de-al zecelea sezon consecutiv.

Cu toate acestea, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și, bineînțeles, Mihai Petre, vor fi surprinși de momentele pe care le-au pregătit concurenții. Iar atunci când talentul apare în stare pură, emoția își face inevitabil loc, atât la masa juriului, cât și în rândul telespectatorilor.

Momente spectaculoase la Românii au talent

Un tânăr pasionat de construirea rachetelor și-a propus să ne arate tuturor racheta care a mers pe lună în 1969, iar altul a bătut cale lungă, venind tocmai din India pentru a încerca să rezolve 7 cuburi rubice în timp ce se află sub apă.

Seara va fi completată de alte momente spectaculoase care-i vor impresiona chiar și pe cei doi prezentatori. Atât de tare, încât Pavel Bartoș și Smiley vor simți nevoia să urce pe scenă pentru a-și arăta aprecierea.

Florin Călinescu, probleme de sănătate din cauza unui număr de bellydance

Ediția de săptămâna trecută a avut parte și de un episod mai puțin plăcut, avându-l în prim-plan chiar pe Florin Călinescu, revenit la masa juriului după o scurtă experiență pe scena politică.

Uimit peste măsură de mișcările executate cu grația de Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani venită din Ucraina pentru a prezenta un număr de bellydance,  îndrăgitul actor și om de televiziune a acuzat mici probleme de sănătate.

Dansatoare de la Românii au talent.
Emisiunea Românii au Talent de la Pro Tv – ediția de vineri 28 februarie.

A continuat emisiunea fără acordul medicului

Ei bine, vă vine sau nu să credeți, dar dansul lasciv al tinerei a făcut ca tensiunea juratului să crească, la propriu. Din fericire, medicul prezent în platou a intervenit imediat și a remediat situația înainte ca aceasta să se agraveze. Chiar dacă i s-a recomandat să nu mai continue emisiunea în ziua respectivă, actorul nici nu a vrut să audă.

„Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r. Mihai Petre), ți se îndeplinește visul: scapi de mine. Acolo aș vrea să-mi cânte Smiley. La Măruță să pună tabloul cu mine cu fundiță neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a spus, cu umorul caracteristic, Florin Călinescu, în timp ce era consultat de medic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI