08 iun. 2024 | 20:17

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit într-un cadru de vis. Imagini spectaculoase de la nuntă

Monden
Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit într-un cadru de vis. Imagini spectaculoase de la nuntă

Zi cu două nunți în showbizul românesc. După Răzvan Simion și Daliana Răducan, un alt cuplu celebru și-a unit destinele. Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Ana Maria Pop. Iată cât de frumoasă a fost mireasa.

Curcubeu pe cer pentru Dan Pavel și Ana Maria Pop

La o zi după mega-petrecerea dată de Pepe și Yasmine Ody, care au devenit șoț și soție în fața lui Dumnezeu, a venit rândul lui Dan Pavel. Acesta a dus-o la altar pe frumoasa Ana Mari Pop. Cei doi au făcut cununia civilă, iar la câteva ore a avut loc și slujba religioasă. Petrecerea, la care sunt invitate mai bine de 400 de persoane, are loc într-o locație superbă din Snagov.

​Cununia civilă a avut loc pe malul lacului Snagov, iar pentru ceremonie Ana Maria a ales o rochie albă mini, care i-a pus în evidență silueta, la care a asortat o pereche de sandale, o voaletă și o capă din voal. Buchetul a fost din bujori roz.

După ce mirii au spus  marele ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, un curcubeu a apărut pe cer pentru ei. Apoi, Daniel Pavel și proaspăta lui soție lui au plecat cu barca pe lac.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Geta Ungurean (@getaungurean)

Soția lui Dan Pavel, trei rochii de mireasă

Pentru cununia religioasă, care a avut loc într-o biserică tot din Snagov, aleasa lui Dan Pavel a ales o rochie tip sirenă, cu o trenă impresionantă, pentru care a avut nevoie de trei domnișoare de onoare ca să o poarte. (VEZI ÎN GALERIA FOTO). Pentru marea petrecere, soția prezentatorului are pregătită și o a treia ținută. Mirii au două perechi de nași.

La petrecerea cu aproape 400 de invitați, atmosfera va fi întreținută de Jorge, fost concurent în emisiunea prezentată de Daniel Pavel, și de Dirty Nano. De asemenea, nu lipsește nici muzica populară, iar Aurel Tămaș este unul dintre cântăreții responsabili să scoată lumea pe ringul de dans.

Cum s-au cunoscut Dan Pavel și Ana Maria Pop

În urmă cu ceva timp, Ana Maria Pop a povestit cum l-a cunoscut pe prezentatorul de la ”Survivor”. Totul a început în toamna anului 2021, ca o relație de prietenie, pe când el locuia în Viena, iar ea la București. Cei doi s-au văzut prima dată la un eveniment monden al unei reviste.

”Începutul este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim”, povestea Ana Maria în urmă cu doi ani, pentru Playtech Știri.

Daniel Pavel a cerut-o de soție pe Ana Maria Pop în octombrie 2023, cu un inel de la celebra casă de bijuterii new-yorkeză Tiffany, pentru care a scos din buzunar o sumă frumușică.

Bijuteria are un preț de pornire de 15.000 de dolari și poate ajunge la peste 30.000 de dolari, în funcție de dimensiunea și claritatea diamantul ales.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro