Daniel Bodnar, declarații de pe patul de spital. A descris chinul prin care trece după operație

Activistul Daniel Bodnar, se recuperează după intervenția chirurgicală

La începutul săptămânii trecute, în noapte de luni spre marți, activistul Daniel Bodnar avea un accident grav de mașină. Cu multiple răni, mai ales la coloana vertebrală, activistul era dus de urgență la Spitalul județean Suceava. Aici medicii aveau să intervină de urgență, având în vedere problemele grave pe care le avea la coloana vertebrală.

Activistul Daniel Bodnar, primele declarații după accident

Diagnosticat cu leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale, mai exact „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”, activistul Daniel Bodnar a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Aici medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical imediat, având în vedere gravitatea rănilor, în urma accidentului rutier de marți. Activistul Daniel Bodnar, după intervenția medicilor și-a revenit, iar acum durează o perioadă destul de lungă de recuperare. Activistul Daniel Bodnar a scris pe contul său de Facebook despre momentele trăite în accident, dar și după, în spital.

”Bună seara, oameni frumoşi! Vă scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de după operaţie sunt încă foarte intense, piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are şi el probleme, iar bazinul încă este amorţit.

A fost o mare încercare, puteam să mor, dar vreau să vă spun atât: sunt binecuvântat că astăzi sunt în viaţă şi îi mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru asta!”, a scris activistul Daniel Bodnar pe Facebook.

Daniel Bodnar va avea o recuperare lungă

”Nu ştiu cât va dura recuperarea completă a corpului meu, dar sunt încredinţat că Dumnezeu poate face oricând o mare minune şi voi putea umbla printre voi. Rugaţi-vă pentru mine şi ştiu că asta se va întâmpla pentru că avem un Dumnezeu puternic!

Vă mulţumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-aţi trimis şi rugăciunile înălţate pentru mine! Vă rog să mă iertaţi că nu reuşesc să vă răspund, dar nu pot să stau foarte mult timp pe telefon pentru că încă am dureri mari şi vreau să fiu cât mai liniştit. Vă iubesc!”, a mai scris activistul.

Ancheta continuă în cazul accidentului în care a fost implicat activistul

Conform primelor informații, de la fața locului, în noaptea de luni 19, spre marți 20 ianuarie 2021, mașina în care se afla Daniel Bodnar și Daniel Ghinghiloschi, a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, Daniel Bodnar s-a ales cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Celălalt activist, Daniel Ghinghiloschi, care se afla la volan, s-a ales cu răni ușoare. Echipajele de intervenție au recurs la descarcerare, ulterior trasportându-l pe Bodnar la Spitalul județean Suceava. Organele de poliție au anunțat că este în desfășurare o anchetă pentru a vedea exact care au fost cauzele accidentului în care a fost implicat activistul Daniel Bodnar și colegul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI