Daniel Bodnar, în stare gravă la spital. Activistul de mediu a suferit un accident horror

Daniel Bodnar implicat într-un accident, dus de urgență la spital

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, spun informațiile de ultimă oră, ar fi suferit un accident rutier. Daniel Bodnar a apărut recent în presă, după ce ar fi descoperit mai mule nereguli în zona pădurilor din Suceava.

Daniel Bodnar implicat într-un accident, dus de urgență la spital

Informațiile prezentate de Știrile PRO TV spun că celebrul activist de mediu, Daniel Bodnar, a fost internat de urgență la spital, după un accident rutier. Activistul se afla într-o mașină condusă de Daniel Ghinghiloschi, un alt activist, pe drumul spre localitatea Sucevița.

Informațiile mai relatează faptul că accidentul ar fi avut loc în noaptea de luni spre marți 19 ianuarie. În jurul orei 2 dimineața, Daniel Ghinghiloschi ar fi pierdut controlul autoturismului întrând frontal într-un podeț aflat pe drumul spre localitatea Sucevița.

Echipajele SMURD, ajunse la fața locului, au constatat că Daniel Bodnar a suferit leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale. Primul diagnostic dat a fost de „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”. Ulterior, Daniel Bodnar a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate. Aceștia au spus că fractura de coloană lombară, cu paraplegie, este cea mai gravă dintre rănile suferite de Daniel Bodnar. Conform primelor constatări, Daniel Ghinghiloschi  ar fi suferit răni ușoare, ce nu au necesitat spitalizare.

Activistul în război cu mafia lemnului

În ultima vreme Bodnar a fost tot mai prezent în presa românească, după reclamațiile și filmările postate de acesta cu mafia lemnului. Au mai fost câteva momente dramatice, după ce casa acestuia a fost incendiată, iar el atacat cu bolovani.

Mafia lemnului din Suceava, una în plină dezvoltare, a tot încercat să-l intimideze pe Daniel Bodnar, dar până acum, se pare că nu au reușit. După accidentul de marți dimineață, pe pagina activistului, a fost publicat un mesaj, prin care era anunțată starea de sănătate a acestuia.

”Noi: soția, fetița, surorile, frații și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui. Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre, ale tuturor.

Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină. Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”, este mesajul postat de familie pe pagina de Facebook a lui Daniel Bodnar.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI