Dani Oțil și Gabriela, renegați de fani. Poza din vacanță care le-a strârnit furia, pur și simplu

Dani Oțil și Gabriela, renegați de fani. Poza din vacanță care le-a strârnit furia, pur și simplu
Dani Otil si-a oripilat fanii virtuali

Dani Oțil și Gabriela au fost renegați de fani după ce au postat o poza din vacanță. Fotografia le-a strârnit furia, pur și simplu. Despre ce este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Dani Oțil și-a enervat fanii cu o poză postată din vacanță. ”Câtă prostie?….”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt renegați de proprii lor fani după ce aceștia au postat o fotografie controversată din vacanță. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au pus fanii pe jar după ce logodnica celebrului prezentator TV a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care a stârnit un val de reacții negative din partea fanilor proprii.

Dani Oțil și logodnica lui au decis să-și petreacă noaptea dintre ani într-o locație exotică, alături de câțiva prieteni apropiați. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Maldive, acolo unde se bucură de soare, mare și plajă.

De ce și-au supărat cei doi fanii virtuali

Astfel, celebrul cuplu de îndrăgostiți se relaxează într-o destinație de vis și își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac acolo. Pe lângă un peisaj fabulos, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au imortalizat și un moment de tandrețe petrecut între ei.

Cei doi au fost imortalizați într-o ipostază fierbinte, la plajă. Prezentatorul TV de la Antena 1 îi acoperă cu mâna sânul gol al Gabrielei Prisăcariu, astfel că reacțile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară. Adevărul este că unii dintre ei au apreciat fotografia ”artistică”, însă cei mai mulți dintre aceștia s-au arătat oripilați și i-au criticat dur pe cei doi îndrăgostiți.

Mesajele fanilor oripilați de gestul celor doi

Danee… Stai bine cu oxigenul din sange?/ Dacă bărbații ar fi inventat sutienul. / Dani te-ai rușinat!?/ Oameni serioși nu gluma!/ I-a scazut saturatia/ Faci reclama la ceas?/ Gata, e la mâna ta! / Penibil/ Câtă prostie/ De ce nu delectați vvoi în vacanță fără să faceți prezența zilnic de dragul publicității?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, la începutul acestui an, pe când se aflau într-o altă vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. Atunci, prezentatorul TV i-a dat iubitei sale, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care avea o relație discretă, ca și acum de altfel, departe de ochii lumii, inelul mult-dorit.

Nunta lui Dani Oțil, amânată de epidemia de coronavirus

În schimb, nunta celor doi a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus, până la noi ordine. ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii.

Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI